Tata готує дешевий молодіжний електрокросовер

Tata готує дешевий молодіжний електрокросовер

31 грудня 2022
0

Нова Tata Punch 2023 отримає електронну версію. Компактний кросовер презентують 13 січня на автошоу у Делі. Про це стало відомо виданню Autocar.

Електромобіль Tata Punch EV навряд чи занадто відрізнятиметься зовні від бензинової версії і збереже виразний дизайн з розширеними крилами, «двоповерховою» передньою оптикою і захованими ручками задніх дверей. Найімовірніше, обмежаться змінами бамперів та декору у передній частині авто.

Кросовер Tata Punch EV позиціонують як топову версію моделі, тобто він буде в максимальній комплектації. Електрокар отримає кольоровий дисплей на щитку приладів, клімат-контроль, круїз-контроль, камеру заднього виду та датчик дощу.

Характеристики моделі поки що тримаються в секреті, але, швидше за все, силові установки запозичать в іншого бюджетного електрокара Tata Tiago EV. Це означає, що в базовій версії встановлять 61-сильний двигун і батарею на 19,2 кВт.год, а запас ходу складе приблизно 250 км. Топовий варіант отримає двигун на 74 к.с. та батарею місткістю 24 кВт.год, а запас ходу досягне перевищить 300 км.

Електрокросовер Tata Punch EV надійде у виробництво з червня 2023 року і незабаром це стартують продажі. Вартість буде приблизно на 1500 доларів більше за топову бензинову версію, тобто складе близько 12 500 доларів. Заплановано та експорт моделі до інших країн.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація