Технології майбутнього: про що варто знати в JETOUR DASHING

Технології майбутнього: про що варто знати в JETOUR DASHING

20 серпня 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

JETOUR DASHING вирізняється вражаючим новаторським дизайном, який гармонійно поєднується з передовими технологіями. Завдяки такому поєднанню, власники даного автомобіля з усього світу отримують неперевершені враження від їзди на цьому кросовері.

Абсолютно новий дизайн, створений, щоб виділятися

JETOUR DASHING пропонує дещо переосмислити стандарти традиційного зовнішнього вигляду автомобіля приймаючи нову мову дизайну та ідеально поєднуючи новаторські технології та естетику механіки для задоволення потреб нового покоління споживачів, які шукають технології та унікальний досвід.

Кузов DASHING спроектовано використовуючи поєднання плавних і прямих ліній, що створює відчуття технологій майбутнього. Гострі краї та кути передньої частини автомобіля в поєднанні з багатошаровою решіткою повітрозабірника та тонкими світлодіодними фарами з обох боків створюють естетику передової технологічності. Приховані сенсорні ручки дверей прості у використанні, додають особливої сучасної атмосфери, завдяки чому автомобіль виглядає досить стильно, чисто та охайно.

Безпечний салон, що подвоює комфорт

Щоб задовольнити вподобання різних користувачів, JETOUR DASHING пропонує інтер'єр в темному виконанні, який освіжається червоними акцентами виконання деяких елементів. Сидіння виготовлені з якісної еко-шкіри, яка не тільки забезпечує надзвичайний комфорт та зручність експлуатації, але й одночасно підвищує рівень тактильного сприйняття завдяки високоякісній текстурі.

Розробники JETOUR DASHING надзвичайно майстерно підійшли до створення безпечного салону для забезпечення майбутніх власників здоровим та комфортним середовищем в салоні. В автомобілі було використано 118 типів матеріалів інтер’єру, деякі елементи, такі як кермо, сидіння та інші важливі інструменти управління з якими водій постійно перетинається були виготовлені з використанням антибактеріальних матеріалів, які допомагають ефективно протистояти розповсюдженню бактерій.

Корисний обсяг багажного відділення складає 486 літрів, що забезпечує достатньо місця для повсякденного використання. При цьому, складання другого ряду сидінь дозволяє збільшити об'єм до вражаючих 977 літрів, відкриваючи додаткові можливості для перевезення великогабаритного багажу.

Технології для неперевершеного досвіду

JETOUR DASHING наповнено технологічними інноваціями які забезпечують абсолютно неперевершений досвід водіння. Автомобіль обладнано системами розпізнавання голосу, Bluetooth з'єднання, дистанційного запуску та іншими функціями, які враховують щоденні потреби користувачів та роблять будь-які подорожі простими, доступними і безпечними.

Електронний важіль перемикання передач та функція бездротової зарядки додають зручності, а кольоровий сенсорний дисплей мультимедійної системи на 12,8 дюймів дозволяє водію швидко з ним взаємодіяти та легко зчитувати інформацію завдяки встановленому процесору Qualcomm 3-го покоління.

В той же час JETOUR DASHING оснащений інтелектуальними технологіями, які забезпечують додаткову безпеку водіння: панорамна камера 360°, камера заднього виду та система допомоги при паркуванні (задній парк-тронік), система моніторингу сліпих зон BSD, система попередження про небезпеку відкриття дверей DOW, система попередження про поперечне зіткнення ззаду RCTA.

Висока продуктивність для зручного водіння

JETOUR DASHING є моделлю SUV C-класу. В Україні кросовер представлено у комплектації Преміум яка компонується турбованим двигуном 1,5 TCI.

Надійна 6-ти ступенева роботизована коробка передач DCT та двигун автомобіля відзначаються високою ефективністю та стабільністю. Перевірений високоефективний двигун забезпечує низький рівень шуму та вібрацій, що сприяє комфортній їзді. Програмне забезпечення було спеціально розроблене для використання автомобіля в різних дорожніх умовах, що гарантує оптимальну продуктивність і надійність роботи.

Завдяки максимальній потужності в 147 к.с. при 5500 об/хв та крутному моменту 210 Нм при 1750-4000 об/хв цей двигун легко справляється з будь-якими завданнями, забезпечуючи комфорт як для щоденних поїздок, так і для захоплюючих подорожей на великі відстані.

На сьогодні, спеціальна роздрібна ціна автомобіля JETOUR DASHING (2024 р.в.) зі знижкою становить 970 000 грн.* Автомобілі представлені в офіційних дилерів JETOUR та доступні для підбору прямо на сайті в розділі АВТО В НАЯВНОСТІ.

Небувалий ажіотаж на авторинку у зв'язку із ініціативою запровадження військового збору 15%! Впевнені, Ви про це вже чули! Склад автомобілів зі зниженими цінами обмежений, не втрачайте часу на роздуми та встигніть заощадити кошти!

* Ціни станом на 12 серпня 2024р. з урахуванням ПДВ. Інформація про ціну є орієнтовною, оприлюднення ціни не є офертою. Наведені ціни є рекомендованими та можуть відрізнятися від остаточної ціни, запропонованої клієнту офіційним дилером JETOUR в Україні. ТОВ «АВТО МОТОР ГРУП» та офіційні дилери JETOUR в Україні залишають за собою право без попереднього повідомлення змінювати комплектації і ціни на автомобілі. Актуальні ціни уточнюйте у салонах офіційних дилерів або за тел. 0 800 5000 19 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні, з мобільних телефонів - згідно тарифів операторів зв'язку). Актуальні ціни зі знижками вказуються у договорах купівлі-продажу автомобіля, які підписані з офіційним дилером в Україні. Будь ласка, перед підписанням договору купівлі-продажу автомобіля з офіційним дилером в Україні детально ознайомтесь з актуальною ціною та комплектацією автомобіля. Наведена інформація призначена тільки для інформаційних цілей і не може бути використана як документ, що встановлює зобов'язання продавця.

Зовнішній та внутрішній вигляд автомобілів наведено у зображеннях для ілюстрації та може відрізнятися від вигляду наявних автомобілів у офіційних дилерів JETOUR в Україні.

Джерело: JETOUR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація