Titan призупиняє інвестиції в свій російський шинний завод

Titan призупиняє інвестиції в свій російський шинний завод

15 травня 2022
0

Американський виробник шин Titan International Inc. призупинив інвестиції в свою російську діяльність - завод АТ «Волтайр-Пром», через триваючу війну в Україні та глобальні санкції проти Москви.

Як повідомила Titan у заяві про результати четвертого кварталу, завод у Волгограді працює на «нижчому рівні» відповідно до міжнародних санкцій щодо Росії.

Однак компанія Titan заявила, що вона, як і раніше, віддана тій ролі, яку вона грає у забезпеченні перевезень продовольства та товарів першої необхідності, у тому числі завдяки своєму шинному виробництву в РФ.

«Шини, вироблені на підприємстві «Волтайр-Пром», переважно продаються країни СНД, що у Європі та Азії. Минулого року на частку російського підприємства, яке на 64,3% належить Titan, припадало близько 6% консолідованих світових продажів Titan, проте за три місяці до кінця березня цей показник знизився до 5%», - йдеться в повідомленні.

Незважаючи на перебої в роботі в Росії, компанія Titan повідомила про високі результати першого кварталу: продажі зросли на 38% порівняно з аналогічним періодом минулого року і склали $556 млн.

Джерело: Traktorist.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація