Toyota відкрила зарядні станції Lexus для інших електромобілів

Toyota відкрила зарядні станції Lexus для інших електромобілів

25 червня 2024
0

Toyota оголосила, що відкриє зарядні станції свого люксового бренду Lexus для всіх електромобілів у Японії, слідуючи прикладу Tesla у США та в усьому світі.

У червні минулого року Lexus відкрив першу станцію швидкої зарядки у Токіо. У грудні 2023 року було офіційно введено в експлуатацію другу зарядну станцію, розташовану на території загального користування в Каруїзаві. Ці зарядні станції мають швидкі зарядні пристрої потужністю до 150 кВт.

Раніше зарядні станції Lexus були доступні лише власникам Lexus. Власники могли зарезервувати місце для зарядки за 60 днів вперед через додаток My Lexus і автоматично платити через програму.

Крім того, Lexus пропонує додаткові послуги, такі як безкоштовні напої, робоче місце та знижки на послуги. Ці зарядні станції тепер доступні для всіх власників електромобілів.

Ford був першим, хто оголосив про плани використання зарядних станцій Tesla. Цей приклад наслідували майже всі автовиробники, включаючи Toyota та Lexus.

Однак у Tesla вже понад 15 000 станцій у США та Канаді та понад 50 000 по всьому світу. Для порівняння, Lexus планує збудувати близько 100 зарядних станцій у Японії до 2030 року.

Джерело: iXBT.com
Фото: ITHome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація