У Мережі показали знімки оновленого кросовера Genesis GV80

У Мережі показали знімки оновленого кросовера Genesis GV80

15 серпня 2023
0

Південнокорейський преміальний бренд Genesis почав тестування оновленої версії купейного кросовера GV80 2024 модельного року, що підтверджують «шпигунські» знімки, опубліковані сайтом Carscoops.

Нагадаємо, що прообраз цієї новинки компанія Genesis представила ще на початку цього року на заході у Нью-Йорку. Тоді публіка високо оцінила дизайн кузова концепту та його оснащеність. Саме тому очікується, що серійний GV80 буде виконаний в аналогічному стилі та отримає схожий набір обладнання.

Як видно на знімках, паркетник обладнується «збільшеною» оптикою (як задньою, так і передньою), а його профіль, як завжди, позбувся недоречних выштамповок і деталей. Корма GV80 «прикрашена» здвоєними вихлопними патрубками, які успадкувала новинка від свого концепту.

Приводитись в рух серійне виконання кросовера, як повідомляють інсайдери, буде за допомогою гібридного силового агрегату, за основу якого використовують 3,5-літровий агрегат на 409 к.с. Потужність електромотора поки не розкривається, втім, як інші характеристики.

Джерело: MMR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація