Дах Bugatti Chiron коштує як нова Toyota Supra

Дах Bugatti Chiron коштує як нова Toyota Supra

17 травня 2022
0

Поки одні шанувальники бренду Bugatti очікують на поставки своїх гіперкарів, деякі щасливі власники продовжують обслуговування своїх моделей. Володіти автомобілями французької марки - задоволення далеко не з дешевих. Наприклад, одна щорічна заміна масла обходиться господарям в 25 000 доларів, а поміняти паливний бак коштує 44 000 доларів. Ще серйозніші справи у тих, хто пошкодив кузови своїх гіперкарів.

На продаж виставили карбоновий дах Bugatti Chiron. За оригінальний елемент синього кольору продавець запросив 55 000 доларів. За ці гроші можна придбати нові Volkswagen Golf R або Toyota Supra. Дах Chiron є частиною карбонового монокока і виконує важливу роль у конструкції гіперкара.

Швидше за все, оригінальний елемент продавець зняв з розбитого гіперкара, оскільки Chiron ніколи не пропонували в модифікації з відкритим дахом. При цьому до покупки є базова версія деталі.

Більш дорогий дах з опцією Sky View, що є двома скляними панорамними панелями, оцінюють у 62 000 доларів.

У середині квітня у продажу з'явився комплект із чотирьох коліс Bugatti Veyron. 20-дюймові диски, розроблені фахівцями фірми OZ Racing, оцінили у 27 500 доларів.

Джерело: Thesupercarblog

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація