У Росії стартували продажі «покращених» УАЗів без подушок безпеки та ABS

У Росії стартували продажі «покращених» УАЗів без подушок безпеки та ABS

07 липня 2022
0

Покупцям Патріота, Профі та Пікапа пропонують відмовитися від встановлення блоку ЕРА-ГЛОНАСС, системи розподілу гальмівних зусиль, антиблокувальної системи та подушок безпеки.

За відмову від ABS та ESP покупець УАЗ Патріот зможе заощадити лише п'ять тисяч рублів. Однак при цьому можна буде замінити кермо на «Ікар» без подушки безпеки і отримати ще 10 тисяч рублів вигоди. Можна прибрати ейрбег водія окремо від керма - економія становитиме 10 тисяч. Максимальну вигоду в 20 тисяч рублів можна отримати при відмові від обох подушок безпеки при покупці Патріота з МКПП у виконанні «Комфорт».

Аналогічні умови передбачені для Пікапа з «механікою» у тій самій модифікації. Відмова від подушок безпеки водія та пасажира заощадить 20 тисяч рублів. У базовій «Класик» або «Класік Fleet» заощадити можна максимум 15 тисяч рублів - 10 тисяч за заміну керма на «Ікар» та ще п'ять тисяч - за відмову від ABS та EBD.

Вантажівку Профі можна купити без ейрбега водія, що знизить ціну на 10 тисяч рублів: така опція доступна для всіх версій, крім повнопривідних авторефрижераторів. На бортових Профі з повним приводом кермо замінять на «Ікар» без подушки безпеки, а також приберуть ABS та EBD: у результаті максимальна економія становитиме 15 тисяч рублів.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація