У США представлений недорогий електромотоцикл Rawrr Mantis

У США представлений недорогий електромотоцикл Rawrr Mantis

23 вересня 2023
0

Американський стартап Rawrr презентував свою дебютну модель - легкий електричний мотоцикл Mantis. Він надходить у продаж за ціною від 4999 доларів. Про неї розповіли на сайті виробника.

Новий Rawrr Mantis - один із перших представників сегмента електричних ендуро (кросових мотоциклів). Він отримав позашляхову гуму, високо підняті крила і посилену підвіску з робочим ходом 200 мм. Кліренс мотоцикла становить 310 мм.

В основі електробайка лежить легка і міцна алюмінієва рама. Він важить лише 75 кг. Оснащення включає цифровий щиток приладів.

Електричний мотоцикл Rawrr Mantis отримав мотор потужністю 10 к.с. (7,5 кВт) і з обертовим моментом у 50 Нм. Максимальна швидкість становить 80,5 км/год.

Літій-іонну батарею для Rawrr Mantis поставляє Samsung. Її ємність становить 35 А.год, а запас ходу електробайка досягає 120 км. Зарядка в домашніх умовах займає від 3 до 6 годин.

На випробуваннях прототипи Rawrr Mantis пройшли 20 000 км. Крім того, електробайк протестував шестиразовий чемпіон Африки з мотокросу Калеб Теннант.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація