У США спостерігається зростання попиту на компактні кросовери

У США спостерігається зростання попиту на компактні кросовери

09 січня 2024
0

У 2023 році десятирічне домінування вантажних авто в США може добігти кінця, оскільки кросовери Toyota починають наздоганяти в продажах лідерів галузі, таких як Ford, Chevy і Ram.

Повнорозмірні вантажівки традиційно посідали верхні сходинки списків найпопулярніших автомобілів у країні, але у 2023 році кросовер Toyota RAV4 майже змістив один із пікапів. Згідно з даними CNBC, RAV4 посів четверте місце в десятці найбільш продаваних автомобілів, слідуючи за Chevy Silverado і Ford F-150 на третьому і першому місцях відповідно.

Продажі RAV4 у попередньому році перевищили продажі Ram 1500 лише на 10000 одиниць, що свідчить про можливе зрушення в уподобаннях покупців у бік компактних кросоверів. За даними CNBC, востаннє, коли будь-який автомобіль, за винятком пікапа, входив до трійки лідерів продажів, був Toyota Camry у 2014 році.

Аналітики пов'язують успішні продажі RAV4 з високою популярністю доступних позашляховиків меншого розміру, а також наявністю гібридної версії, що робить його привабливим для покупців.

Незважаючи на збереження лідерства вантажівок, аналітики Cox Automotive відзначають, що популярність RAV4 вказує на зростаючий інтерес американських споживачів до компактних кросоверів.

Незважаючи на суперництво, повнорозмірні вантажівки залишаються попереду, з Ford F-150, Chevy Silverado і Ram 1500, що займають перші три місця. Однак успішне просування кросоверів, таких як Toyota RAV4, є провісником можливих змін на авторинку США, де вподобання покупців можуть почати зміщуватися в бік більш компактних і економічних у плані споживання палива автомобілів.

Джерело: NV.UA

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація