У США створили розкішний електроскутер CSC E-RT3

У США створили розкішний електроскутер CSC E-RT3

21 липня 2023
0

Каліфорнійська компанія CSC Motorcycles презентувала свою нову модель E-RT3. Це одна з найдосконаліших моделей у своєму класі. Подробиці новинки розкрили на офіційному сайті виробника.

Новий CSC E-RT3 побудований на базі китайського Zhongsen, але вельми дорогий - він надійде в продаж з жовтня або листопада за ціною від 6995 доларів. Втім, вартість зумовлена характеристиками і комплектацією моделі.

Електричний CSC E-RT3 оснащений мотором з піковою потужністю 23 к.с. (17 кВт), який розташований не в задньому колесі, а в корпусі байка. Електроскутер вагою 206 кг здатний розвинути 120 км/год.

Літій-іонна батарея ємністю 96 А.год забезпечує запас ходу в 200 км. Зарядити її можна за 6-8 годин у звичайному режимі і за 3-4 години - у швидкому.

Особливість CSC E-RT3 - багате оснащення. Гальма електроскутера отримали ABS, також встановлені діодні фари і система контролю тиску в шинах. На додачу, передбачені безключовий запуск, цифровий щиток приладів, круїз-контроль, USB-порти для зарядки гаджетів і навіть електронний замок для багажника під сидінням.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація