General Motors готують нестандартний дешевий електромобіль

02 червня 2022
0

Електрокар Wuling HongGuang Mini EV піддали ретро-тюнінгу й тепер він нагадує автомобілі 50-х років. Міська модель коштуватиме приблизно 5 000-6 000 доларів.

Найпопулярніший мініатюрний електромобіль Wuling HongGuang Mini EV отримає оригінальну ретро-версію. Поки що опубліковані перші її фото, але незабаром авто має надійти у продаж. Про це повідомляє сайт CarNewsChina.

Як стало відомо, ретро-електрокар створили незалежні дизайнери, однак у китайському підрозділі General Motors (а саме американці разом із концерном SAIC володіють брендом Wuling) очевидно оцінили проєкт і дали йому зелене світло.

Електромобіль скидається на мініатюрні міські машинки 50-х років. У нього хромовані бампери й овальну решітку радіатора, а задні колеса прикриті кришками.

У ретро-стилі виконані круглі фари, хоча оптика в них сучасна - світлодіодна. Також з'явилися багажники на даху та задніх дверях.

Салон Wuling HongGuang Mini EV змінився менше. У вінтажній версії встановлено додатковий дисплей на передній панелі та змінено внутрішнє оздоблення.

Швидше за все, силова установка залишилася стандартною. Китайський електромобіль оснащений 27-сильним двигуном і розвиває 100 км/год. Запас ходу становить приблизно 170 км.

Вартість авто становитиме близько 5 000-6 000 доларів. До речі, це перша оригінальна версія Wuling HongGuang Mini EV. Раніше на його базі створили кабріолет і навіть шестиколісний пікап.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація