Український виробник шин розширює потужності заводу!

Український виробник шин розширює потужності заводу!

06 грудня 2018
6
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Незважаючи на насторожене ставлення сьогодні до українського бізнесу в цілому, яке супроводжується відмовами європейських клієнтів від зустрічей на території України, а перевізників від рейсів до України, на тлі все зростаючих темпів трудової еміграції українців, «РОСАВА» йде за своїм планом - розширення присутності на європейських ринках і реалізація програми модернізації виробництва.

Завдяки належному виконанню своїх зобов'язань голландською компанією "VMI Holland BV", сьогодні вранці біля воріт заводу стояло 6 фур з новим обладнанням. Шиноскладальний комплекс EХХIUM був спеціально виготовлений на замовлення компанії "РОСАВА" за 15 місяців. Робота кипить ... шинникам потрібно встигнути все підготувати до приїзду фахівців з Нідерландів, які вже в середині грудня почнуть пусконалагоджувальні роботи.

Нагадаємо, що в серпні 2017 року ця ж компанія поставила перший комплекс EХХIUM і разом з фахівцями "РОСАВА" в стислі терміни підготували його до запуску. Наприкінці жовтня шиноскладальний комплекс здали в експлуатацію. За цей період успішно освоєні нові технології по збірці шин і нові види продукції. Саме тут були зібрані новинки - зимові шини PREMIORRI ViaMaggiore Z Plus з посадковим діаметром від 16 до 18 дюймів, літні PREMIORRI Solazo S Plus з посадковим діаметром від 16 до 19 дюймів. І це - не межа...

Адже одностадійний шиноскладальний комплекс забезпечує складання шин, які будуть позиціонуватися у високому ціновому сегменті як шини преміального класу від 17 до 20 дюймів з категорією швидкості H, V, W - 210 км/год, 240 км/год, 270 км/год відповідно.

Постачання нового обладнання та виконання зобов'язань обома партнерськими сторонами - хороший знак, який вселяє оптимізм нам, як українському виробникові, на увесь 2019 рік!

Джерело: РОСАВА

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Харків  

Добра новина!

+6-1ВІДПОВІСТИ  
Sergiy Dickhtjar  

Нещодавно мав розмову з водіями, які по кілька років їздять на шинах "Росава". Задоволені, тому і собі буду наступні брати теж вітчизняні. При якості вище за китайькі вони однозначно будуть дешевшими.

+1-6ВІДПОВІСТИ  
e_mik80  

Sergiy Dickhtjar, не будуть вони дешевше.
В мене особисто були Premiori ViaMagiore зимові, цілком непогані. Добре греблася в снігу, і на льду також була керованою.
І я також порадив друзям і знайомим. Проте вони, купивши, нарікали на те, що колеса погано балансуються. В мене таких проблем не було, а от у товариша на одне з колес довелосья балансирів встановлювати 150 г (14 діаметр). Літні купляв батькові - також довелося балансувати чуттєво. А це свідчить про нестабільну якість (або про те, що на внутрішній ринок буде постачатися продукція нижчого сорту).
Висновок невтішний: на жаль вітчизняний виробник не може забезпечити достатніій рівень якості. А ціна - 16" Goodyear вийшов дорожчим за МшфMagiore аналогічного розміру лише на 20 відсотків.

ВІДПОВІСТИ  
Ильяс Минебаев  

Sergiy Dickhtjar, купил китайские шины Виатти Боско по цене на треть дешевле Росавы. Проехал около 12000 км по горным серпантинам Турции при температуре асфальта 53-55 градусов, в ливни. Какая росава а с ее сомнительным качеством и нашей коррупцией при ценообразовании???

+2ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 2

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація