В АІС можна вигідно купити корейське авто з газовим двигуном!

14 червня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

У торгово-сервісній мережі АІС можна купити вживані корейські авто з газовими двигунами встановленими та налаштованими безпосередньо на заводі, з вигодою до 40 000 грн*. До покупки за зниженими цінами пропонуються вже розмитнені та сертифіковані авто таких моделей як: KIA К5 (Optima) та Hyundai Sonata, 2014-2017 років випуску, з пробігом від 129 до 215 тис. км. Ціни стартують від 257 900 грн*. Всі авто доступні для тест-драйву та технічного огляду/діагностики на незалежному СТО.

В незалежності від обраної моделі, автомобілі обладнані системами ABS та ESP, іммобілайзером, подушками безпеки, підсилювачем керма, сигналізацією, центральним замком, бортовим комп'ютером, кондиціонером, підігрівом дзеркал, електросклопідйомниками, електропакетом.

Варто відзначити, що авто оснащені заводським газовим двигуном мають ряд переваг:

1. Відсутність проблем з запуском двигуна при будь-яких погодних умовах або інших факторах.

2. Повне випаровування газу дозволяє уникати проблем з "заливанням свічок", навіть при сильному морозі, так як газ випаровується, а не «розтікається», як бензин.

3. Газ згорає повільніше бензину, тим самим знижуються навантаження на поршневу групу, а двигун працює м'якше та тихіше.

4. Збільшується ресурс двигуна, так як використання газової суміші дозволяє позбутися від проблем із засміченням двигуна. Висока надійність системи досягається за рахунок багатоступінчастого очищення газової суміші від механічних домішок, смол, води та інших включень за допомогою встановлених різних типів фільтрів.

5. Безпека ГБО LPi 5 покоління значно вище, ніж бензинова система автомобіля, так як конструктивно газовий балон в рази міцніше звичайного бензинового бака, в комплект обладнання входить багаторівнева система захисту від надлишкового тиску, витоку палива і т.д.

6. Система LPi є повним аналогом бензинової інжекторної системи автомобіля. Уприскування рідкого газу повністю замінює бензин та дозволяє відмовитися від використання останнього.

7. Балони з газовим паливом мають ряд систем захисту:

  • система проти витоків: спеціальний клапан не пропускає газ;
  • система від перевищення наповненості в балоні: використовується мультиклапан, що обмежує наповнення до 85% від обсягу балона;
  • система від пошкодження балона: в разі пошкодження, при зміні тиску, спеціальний клапан викидає зайвий обсяг газу в вентиляцію поза автомобілем;
  • є можливість самостійно випустити газ за допомогою вентиля.
  • Крім того, безвідмовна, надійна та довговічна робота такої паливної системи і двигуна гарантована безпосередньо виробником.
  • Мережа АІС пропонує максимум переваг для Клієнта:
  • Можливість придбати авто в Кредит або Лізинг**.
  • Можливість вигідно продати свій старий автомобіль і в той же день виїхати додому на тільки що придбаному авто з пробігом з Кореї, скориставшись програмою Трейд-Ін.
  • Купити авто з пробігом в АІС можна взагалі без будь-яких початкових грошових вкладень, якщо поєднати послуги трейд-ін та автокредит! Сума викупу за Вашу машину автоматично зарахується в якості першого внеску за автомобіль, що купується.
  • Покупці юридичні особи отримують повне відшкодування ПДВ.
  • Кожен Клієнт отримує безкоштовний страховий сертифікат від поломок на 100 календарних днів, сума відповідальності - 85 000 гривен ***.
  • АІС закуповує авто з пробігом тільки у офіційних представників заводів-виробників в хорошому та відмінному стані.
  • Пропоновані до покупки автомобілі мають загальну агрегатну та кузовну базу з аналогами в ЄС та Україні, що суттєво спростить для майбутніх власників їх подальше сервісне обслуговування.

Дізнатися докладніше про пропоновані автомобілі та умови їх придбання можна на сайті або по телефону 0800-50-79-50 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів на території України).

* Вказано максимальний розмір зниження ціни. Зазначена ціна за одиницю товару за станом на 11.06.2021р. Залежно від обраного автомобіля ціни можуть відрізнятися відповідно до року випуску, пробігу та комплектації. Для отримання повної інформації звертайтеся до продавця.

** Послуги кредитування та лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ і Держфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерах та умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у продавця.

*** Страхові послуги надає страхова компанія СК «ВУСО». Не більше 15 000 км пробігу.

Джерело: АІС

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація