В Іспанії випустили доступний електробайк із запасом ходу 150 км

В Іспанії випустили доступний електробайк із запасом ходу 150 км

31 березня 2023
0

Іспанський виробник вінтажних 125-кубових мотоциклів Leonart Motors виводить на ринок свою першу електричну модель - Rigger. Новинка із цінником 5499 євро стане однією з найдоступніших у своєму сегменті.

Незважаючи на зовнішню подібність із кросовими байками Leonart Rigger - це легкий байк для міста та нескладного бездоріжжя. Зокрема, у нього неприкрита трубчаста рама та позашляхові шини. Також байк оснащено цифровою панеллю приладів, світлодіодною оптикою, кнопкою запуску двигуна та USB-роз'ємом для підключення гаджетів.

Мотоцикл укомплектований електродвигуном потужністю всього 9,5 к.с. та тяговою батареєю на 4,32 кВт.год. Споряджена маса байку не поточнюється, але, незважаючи на малопотужний двигун, максимальна швидкість Leonart Rigger досягає 96 км/год. Зі швидкістю він справляється завдяки однодисковим гальмам спереду та ззаду.

Паспортний запас ходу: 150 км у місті та 94 км у змішаному циклі. Від домашньої розетки батарея байка поповнюється за 6 годин.

Інформації про доступність Leonart Rigger за межами Іспанії немає. Основна лінійка бренду окрім рідного ринку представлена у Франції, Японії, Німеччині та Португалії.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація