В Індії запрацював новий завод Yokohama з виробництва позашляхових шин

В Індії запрацював новий завод Yokohama з виробництва позашляхових шин

30 серпня 2022
0

Yokohama Rubber Co., Ltd., оголосила про початок виробництва на своєму заводі в індійському місті Вішакхапатнам. Новий завод було побудовано, щоб збільшити виробничі потужності компанії Yokohama Off-Highway Tires (YOHT). Церемонія відкриття заводу пройшла 16 серпня. Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Початково планувалося, що новий завод розпочне роботу в першому кварталі 2023 р. Більш ранній запуск дозволить компанії YOHT швидше реагувати на зростання світового попиту на позашляхові шини», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у компанії YOHT є ще два заводи в Індії: завод у м. Дахедж у штаті Гуджарат і завод у м. Тірунелвелі в штаті Таміл-Наду. На цих заводах ведеться виробництво трьох з основних брендів позашляхових шин групи: Alliance, Galaxy та Primex, які використовують для сільськогосподарської, будівельної, промислової техніки й техніки для лісового господарства.

«Об'єм продажу компанії YOHT зростає швидше, ніж загалом на ринку позашляхових шин. Щоб задовольнити попит на свою продукцію, компанія Yokohama Rubber почала будівництво заводу в м. Вішакхапатнам у третьому кварталі 2020 р. на додаток до 1,6-кратного збільшення виробничих потужностей на заводі в м. Дахедж», - зауважили в компанії.

В компанії додають, що на початковому етапі виробництва завод у Вішакхапатнамі матиме добову виробничу потужність 69 тонн (маси гуми). На другому етапі, початок якого заплановано на перший квартал 2024 р., добову потужність заводу буде збільшено до 132 тонн. Розглядається можливість подальшого збільшення виробничої потужності заводу.

Джерело: Traktorist.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація