В Шотландії представили електричний позашляховик з півметровим кліренсом

В Шотландії представили електричний позашляховик з півметровим кліренсом

06 грудня 2022
0

Британський стартап Munro Vehicles презентував свою дебютну модель MK_1. Екстремальний електричний позашляховик надійде у виробництво з 2024 року. Про це повідомляється на офіційному сайті виробника.

Новий Munro MK_1 - електрична альтернатива культовим Land Rover Defender і Jeep Wrangler. Позашляховик відрізняється простим незграбним дизайном із короткими звисами кузова та круглими фарами. Кузовні панелі виконані зі сталі завтовшки 5 мм. Автомобіль досягає близько 5 м у довжину з колісною базою в 3,3 м.

Салон Munro MK_1 має дуже простий вигляд. Скрізь голий метал, а показники виведені на невеликий дисплей. У кермі навіть немає подушки безпеки.

Електрокар Munro MK_1 запропонують у версіях потужністю 299 і 381 к.с. Максимальна швидкість обмежена 130 км/год, а топова версія розганяється до 100 км/год за 4,9 секунди. Позашляховик має вантажопідйомність у тонну та може буксирувати 3,5-тонний причіп.

На вибір запропонують батареї на 61 та 82 кВт.год, і в останньому випадку запас ходу становить 306 км. Швидке заряджання електрокара займає 30 хвилин.

Повний привід доповнений знижувальною передачею, а за доплату є блокування диференціалів. Величезний кліренс 480 мм дозволяє форсувати броди глибиною до 80 см.

Електромобіль Munro MK_1 оцінили в 49995 фунтів стерлінгів ($61000). Першого року планують випустити 250 авто, але потім збільшать обсяги виробництва до 2500 машин щорічно.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація