В Україні стартувало збирання вантажних автомобілів JAC

В Україні стартувало збирання вантажних автомобілів JAC

15 лютого 2024
0

Група компаній «Будшляхмаш» вже почала крупновузлове збирання вантажних автомобілів JAC в Україні та забудову цих вантажівок спецнадбудовами. В планах компанії вже найближчим часом збільшувати відсоток локалізації при збиранні китайських вантажівок і залучення українських комплектуючих.

Як вже повідомлялось раніше, на конференції «2024 JAC Global Partners Conference - One World One JAC», яка збирала учасників з усього світу у китайському місті Хефей, український дистриб'ютор вантажівок JAC компанія «Будшляхмаш» досягла домовленості про ліцензійне складальне виробництво вантажної техніки JAC в Україні.

В компанії «Будшляхмаш» підтвердили, що на майданчику у Львівській області вже стартувало крупновузлове складання та забудова вантажних автомобілів JAC. Зокрема, в рамках виставки АгроВесна-2024 «Зернові технології» в Києві був представлений аграрний самоскид із тристороннім розвантаженням на шасі JAC N200 з кузовом, виготовленим в Україні.

Вже найближчим часом в компанії планують запустити складання вантажних автомобілів JAC на ще одному майданчику компанії в Україні. Саме там протягом поточного року відбуватиметься налагодження виробництва вантажівок та збільшення рівня локалізації. Поки відомо про виробництво в Україні 12-тонної моделі JAC N120 та 20-тонної моделі JAC N200.

Як повідомили в Групі компаній «Будшляхмаш», в минулому році було закуплено 500 вантажівок JAC. В планах на цей рік постачання на український ринок вантажних автомобілів JAC в обсягах, не менших за минулорічні показники. Але головним пріоритетом в компанії бачать збільшення рівня локалізації, що дасть змогу запропонувати ринку якісні вантажівки та забезпечити роботою українські підприємства.

Джерело: AUTO-Consulting

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація