Відроджена Acura Integra стала на конвеєр

Відроджена Acura Integra стала на конвеєр

11 травня 2022
0

Офіційна прем'єра Acura Integra нового покоління відбулася в березні 2022 року. Цільовим ринком нового п'ятидверного хетчбека є Північна Америка. Точні терміни старту продажу не оголошені, але перші товарні зразки вже готові залишити завод компанії в Мерісвіллі, США. Як повідомила пресслужба Honda, серійне виробництво нової Acura Integra стартувало 5 травня. Хетчбек збирають на одній лінії зі спортивним седаном Acura TLX.

Новинка побудована на базі Civic останньої генерації, але всі кузовні панелі оригінальні, як і оптика. Салон укомплектований 10,2-дюймовою цифровою панеллю приладів і мультимедійним комплексом. У стандартній комплектації дисплей мультимедіа діагоналлю 7,0 дюймів, за доплату - 9,0 дюймів. Також у списку опцій - проєкційний дисплей, аудіосистема преміум-класу з 16 динаміками, електропривод передніх крісел, фонове підсвічування салону і низка інших плюшок.

Під капотом у нового спортивного хетчбека 1,5-літровий бензиновий турбований двигун віддачею 200 к.с. і 260 Нм моменту. Коробка - 6-ступенева механічна або безступінчатий варіатор. Привод - передній з диференціалом підвищеного тертя. Також запропоновано пакет опцій A-Spec, в який входить адаптивна підвіска з трьома передустановками різної жорсткості - Comfort, Normal і Sport. Плюс до цього водій може налаштувати під себе відгук двигуна, підвісок і кермового управління.

Цінник нової Acura Integra стартує від 30 800 доларів. Скільки буде коштувати хетчбек з повним набором опцій, не уточнюється.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація