Власникам Rolls-Royce Spectre доведеться заряджати батарею лише 12 разів на рік

Власникам Rolls-Royce Spectre доведеться заряджати батарею лише 12 разів на рік

19 липня 2023
0

Rolls-Royce вважає, що запас ходу електромобіля хвилює лише тих, хто не може дозволити собі такий автомобіль як майбутнє купе Spectre. Як стверджують у компанії, навіть при запасі ходу всього 420 км власникам розкішної електричної «дводверки» доведеться заряджати батарею лише один раз на місяць. І річ не в тому, що клієнти марки мало їздять. Просто у них, як правило, є ще сім інших автомобілів.

За даними Rolls-Royce середньорічний пробіг автомобілів бренду складає 4800 км. Якщо розділити цю цифру на запас ходу Spectre, вийде 11,5 зарядок на рік. До того ж батарея купе заряджається від домашнього терміналу на 11 кВт. За даними виробника, блок ємністю 102 кВт.год поповнюється менше 11 годин. Про необхідність підключити батарею до зарядки власникам нагадуватиме «консьєрж-сервіс».

Але якщо раптом хтось із них або водій Spectre вирішить заїхати на громадську зарядну станцію, йому знадобиться лише 34 хвилини, щоб поповнити батарею від 10 до 80% ємності. Щоправда, при підключенні до терміналу пікової потужності 190 кВт. Крім того, зі слів менеджера з продукту та запуску Rolls-Royce Spectre у США Родрі Гуда, «очікується поява публічного партнера, який пропонує безкоштовну зарядку».

Виробництво Rolls-Royce Spectre планують запустити у четвертому кварталі 2023 року. У модельній лінійці бренду новинка замінить чотиримісне купе Wraith. У автомобілів схожа форма кузова з суїцидальними дверима петельного типу, що відкриваються проти руху.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація