Volvo натякнула на можливе створення роботаксі

Volvo натякнула на можливе створення роботаксі

08 жовтня 2024
0

Нещодавно на офіційній сторінці Volvo Cars Heritage у Facebook з'явився пост, присвячений концепції Volvo 3CC 2005 року. Все б нічого, але в мережі припустили, що таким чином автовиробник натякає на нову модель.

Як передає Electrek, публікація, про яку йде мова, була опублікована на сторінці минулого тижня. В ній розповідається про концепт-кар Volvo 3CC. В описі зазначено, що дизайнери Volvo мали намір «пристосувати авто до майбутнього», тому розробляли з огляду на екологічність.

Модель являє собою ранній гібрид з рекуперативним гальмуванням і витонченою аеродинамікою, а також дверима типу «Крило чайки» та розташуванням сидінь 1+2 для полегшення входу та виходу.

Проте, в кінці опису є цікаві слова, які дослівно перекладаються як «підморгування» та «підштовхування». Автофанати сприйняли цей знак як натяк, що ймовірна оновлена версія концепції може дебютувати в якості роботаксі.

Головною тезою цих чуток є той факт, що концепція Robotaxi від Tesla, та концепт Volvo 3CC 2005 року, виглядають дуже подібними. Хай там як, офіційних заяв з боку Volvo наразі немає й з високою ймовірністю, цим чуткам не судилося стати реальністю.

 

Volvo 3CC – in the realm of sci-fi Back in 2005, Volvo Cars dared to dream big with the unveiling of the Volvo 3CC, a...

Опубліковано Volvo Cars Heritage Вівторок, 1 жовтня 2024?р.
Джерело: 24tv.ua
Фото: Volvo Cars Heritage

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація