Виробник іграшок представив електричне багі

Виробник іграшок представив електричне багі

11 липня 2023
0

Компанія Tamiya, яка понад 50 років займається виробництвом збірних моделей та радіокерованих іграшок представила електричне багі під назвою Wild One Max. Модель запустять у виробництво наступного року, а коштувати новинка буде біля 45 тисяч доларів.

Коли компанія оголосила, що перетворить легендарну іграшку Tamiya Wild One з дистанційним керуванням на справжню машину, багато хто здивувався. Але це сталося. Повнорозмірний Tamiya Wild One MAX коштуватиме 44 000 доларів у США, та 41 000 євро в Європі.

Tamiya Wild One Max є електромобілем і живиться від акумулятора ємністю 14,4 кВт.год. Оскільки багі важить лише 500 кг, цього достатньо, щоб запропонувати водіям запас ходу в 200 км і максимальну швидкість в 100 км/год.

У салоні машини встановлено два ковшеподібні сидіння Cobra з чотириточковими ременями безпеки. Оскільки електромобіль продаватиметься на різних ринках, він буде пропонуватися як у конфігураціях з лівим, так і з правим кермом.

На відміну від іграшки, машину також оснастили п'ятидюймовим цифровим дисплеєм, лобовим склом і склоочисниками.

Для подорожей бездоріжжям багі має кліренс у 270 мм, дискові гальма Brembo, амортизатори Bilstein і пружини Eibach, а також 14-дюймові позашляхові шини Maxxis.

За тією ж ціною, що й звичайна модель, перші 100 покупців отримають модель Launch Edition, що отримає ексклюзивні пам'ятні таблички із титану, панель приладів із карбону та особливий брелок.

Крім того, поки перші замовники будуть чекати на створення свого екземпляру, їм буде надіслано її зменшену модель, обмежену кількість Tamiya випустила, як присвяту запуску повнорозмірного багі.

Виробництво Tamiya Wild One MAX розпочнеться на початку 2024 року. Публічний дебют моделі відбудеться на Фестивалі швидкості у Гудвуді, що пройде з 13 по 16 липня.

Джерело: Autogeek
Фото: Car and Driver

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація