Виявлено вінтажний американський байк 40-х у гарному стані

Виявлено вінтажний американський байк 40-х у гарному стані

23 липня 2023
0

У США виявили вінтажний мотоцикл Indian Scout Sportsman 1947 року. Знаменитий старовинний байк проїхав менш ніж 8500 км і більшу частину часу простояв у підвалі. Про знахідку розповіли у відео на YouТube-каналі WD Detailing.

Історія мотоцикла простежується з 1970 року - батько нинішнього власника Indian Scout Sportsman купив його всього за 300 доларів у байкера, з яким випадково познайомився в барі.

Байк був перефарбований, а ще новий власник придбав бічний візок до нього. Однак встановити його не вдалося, та й сам мотоцикл поставили в підвал і не експлуатували його впродовж понад пів століття.

Тепер же син американця вирішив привести Indian Scout Sportsman до ладу й усе ж оснастити його бічним причепом. Мотоцикл чудово зберігся, і його необхідно було тільки ретельно відчистити. Примітно, що задня шина байка - 1943 року випуску, і вона в непоганому стані.

Indian Scout Sportsman 1947 року - рідкісна колекційна модель, адже всього випущено лише кілька тисяч таких мотоциклів. Байк був основним конкурентом Harley-Davidson.

Мотоцикл Indian Scout Sportsman оснащений 1,2-літровим двигуном V2 потужністю 38 к.с. Із 3-ступінчастою механічною КПП він здатний розвинути 137 км/год.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація