Xiaomi готує новий бюджетний автомобіль

Xiaomi готує новий бюджетний автомобіль

13 липня 2024
0

Xiaomi Motors планує випустити свою третю модель - сімейний гібридний позашляховик зі збільшеним запасом ходу - у 2026 році, про що повідомляє 21st Century Business Herald з посиланням на власні джерела.

Джерела повідомляють, що Xiaomi покладає на нього великі надії. Крім того, для третього автомобіля Xiaomi випробовує інноваційну бізнес-модель, яка полягає у використанні апаратного забезпечення рівня побутової електроніки для заміни компонентів автомобільного рівня, не пов'язаних із функціональною безпекою.

Суто електричний седан Xiaomi SU7 вийшов у 2024 році, суто електричний кросовер планують у 2025 році, а позашляховик зі збільшеним запасом ходу очікують у 2026 році. За наявними даними, Xiaomi планує розкрити інформацію про нову модель на конференції, яка відбудеться вже в липні.

Наразі автомобілі Li Auto є найбільш продаваними гібридними сімейними позашляховиками: продажі в червні склали близько 50 000 одиниць. Третій автомобіль Xiaomi буде безпосередньо конкурувати з Li Auto, прагнучи захопити частку ринку сімейних позашляховиків.

При цьому повідомляється, що третій автомобіль Xiaomi буде дуже доступним, його ціна становитиме від 20 000 доларів.

Джерело: iXBT.com
Фото: ITHome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація