Яким буде новий фірмовий стиль Skoda?

Яким буде новий фірмовий стиль Skoda?

23 серпня 2022
0

Skoda продовжує поступово піднімати завісу таємниці над концептом Vision 7S - знаковою моделлю, покликаною продемонструвати напрямок розвитку дизайну марки. Напередодні дебюту компанія опублікувала чергові рендери новинки, які демонструють її екстер'єр.

Судячи з них, електрокар, виконаний згідно з новою мовою дизайну марки, і має досить масивний вигляд. У нього широкий капот, Т-подібні фари та фірмова заглушка на місці решітки радіатора. Передній бампер з сімома вертикальними прорізями повітрозабірника (на середньому з них видно помаранчеву вставку) здається доволі агресивним.

Задній бампер точно повторює передній. Аналогічні фарам і задні ліхтарі. Також варто відзначити наявність масивного спойлера, прихованих дверних ручок та камер заднього виду, які прийшли на зміну традиційним дзеркалам. Нижня частина привертає увагу алюмінієвим захистом. Завершують образ великі колеса з аеродинамічним дизайном.

«Нова мова дизайну Skoda уособлює відомі цінності чеського бренду, такі як міцність, функціональність і справжність, і відрізняється просторим салоном, міцними екологічно чистими матеріалами і аеродинамічним кузовом», - заявили в пресслужбі компанії.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація