Yamaha працює над новою системою заміни акумуляторів у електробайків

Yamaha працює над новою системою заміни акумуляторів у електробайків

04 січня 2024
0

Японська компанія планує впроваджувати систему заміни акумуляторів, як зручну альтернативу зарядці акумуляторів. Саме з цією метою Yamaha заснувала нове підприємство із заміни акумуляторів, яке отримало назву ENYRING та розвертає її діяльність у Європі.

Анонсовано, що ENYRING зосереджується на співпраці між Yamaha Motor і компаніями, що виробляють електробайки і надають послуги шерінгу. По суті, це спосіб для Yamaha стати партнером у створенні системи заміни акумуляторів для електровелосипедів без необхідності самостійно виконувати всю важку роботу.

Сервіс планує розпочати роботу з акумуляторів для електричних велосипедів, пояснюючи, що ці акумулятори можна легко замінити на будь-якій з акумуляторних станцій, встановлених по місту в будь-який час, усуваючи клопоти з підзарядкою, а також витрати на придбання нового акумулятора як тільки один досягає кінця свого життєвого циклу.

Нова компанія також планує брати старі батареї, які більше не підходять для використання в електровелосипедах, і повторно використовувати у якості акумуляторів, розібравши їх на елементи для переробки та повторного використання.

Батареї багатьох електровелосипедів вважаються вичерпаними, коли вони досягають 70-80% від початкової ємності, після чого високе споживання енергії внаслідок жорсткої їзди призводить до виснаження запасу. Але ті ж елементи батареї можуть продовжувати працювати як стаціонарні батареї в системах зберігання енергії.

Хоча мета звучить чудово, поки неясно, які саме компанії зможуть використовувати батареї Yamaha, і чи працюватимуть вони з декількома існуючими брендами, чи компанія намагається створити новий стандарт, який повинні прийняти компанії, що займаються виробництвом електровелосипедів, щоб скористатися послугою ENYRING. Раніше ми бачили, як Yamaha брала участь у консорціумі під керівництвом Honda та інших японських мобільних компаній, який прагне впровадити систему замінних акумуляторів Honda, як галузевий стандарт.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація