Yamaha представила незвичайний позашляховик з водневим двигуном

Yamaha представила незвичайний позашляховик з водневим двигуном

13 жовтня 2023
0

До Японської виставки мобільності 2023 року приєднається і Yamaha. Виробник покаже кілька незвичайних концепт-карів, зокрема й водневий баггі з ДВЗ. Про це розповіли на сайті Motor1.

Японська виставка мобільності розпочнеться вже 25 жовтня. Захід відвідають усі найбільші японські автовиробники, а також компанії з інших країн.

Yamaha збирається представити одразу кілька новинок. Головною з них є баггі YXZ1000R з двигуном внутрішнього згоряння, що здатен працювати на водні. Він має нульовий рівень шкідливих викидів.

У Yamaha заявили, що така силова установка дає змогу зберегти задоволення від водіння, а також зберегти негативний вплив на навколишнє середовище. Серійна версія моделі може надійти у виробництво через кілька років.

Ще однією новинкою стане трицикл Tricera. Він оснащений електромотором і має відкритий верх. Заднє колесо відповідає за кермування транспортним засобом.

Yamaha TMW стане третім експонатом бренду на Японській виставці мобільності. Це позашляховий триколісний мотоцикл із гібридною силовою установкою. Крім цього у нього є передній багажник і ще кілька відсіків для зберігання речей.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація