Yamaha презентувала новинки 2016 модельного року на виставці МОТОБАЙК 2016

21 березня 2016
1
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Yamaha взяла участь в щорічній виставці «Мотобайк», яка проходила з 11 по 13 березня 2016 року в Київському міжнародному виставковому центрі. Бренд Yamaha був представлений компанією «ВіДі Мотор Імпортс» на виставці «Мотобайк 2016» вперше і був єдиним японським виробником мототехніки, представленим на виставці.

Цього року стенд Yamaha був виконаний в концепції Yamaha My Garage. Всі відвідувачі експозиції Yamaha мали можливість розглянути кожну деталь, дізнатися всі подробиці про абсолютні новинки модельного року 2016 — мотоцикли МТ-03 і YZF-R3, дізнатися про те де можна купити Yamaha, а також про те де можна зробити сервіс Yamaha.

Легкий нейкід МТ-03, з двоциліндровим двигуном з паралельним розташуванням циліндрів об’ємом 321 см. куб. на базі YZF-R3, ідеально підійде і новачкам, і мотоциклістам з досвідом. МТ-03 — ідеальний байк для новачка, але прекрасно підійде і мотоциклістові з досвідом. Універсальний характер мотоцикла підкреслює вертикальне становище водіння і невеликі розміри моделі. Цей легкий нейкід, з двоциліндровим двигуном з паралельним розташуванням циліндрів об’ємом 321 см. куб. на базі YZF-R3 і компактною рамою, також успадкованою від YZF-R3, користувався величезним інтересом у гостей стенду Yamaha.

Багато уваги припало і на іншу новинку — мотоцикл класу суперспорт YZF-R3. Ця модель ідеальна для тих, хто вперше сідає на мотоцикл і шукає мотоцикл з об’ємом більше, ніж 125 см. куб. R3 розроблений на основі кращих рішень всієї серії R, оснащений легкою рамою з різкою, спортивною керованістю, потужним рядним 2-циліндровим двигуном об’ємом 321 см. куб., спортивною але комфортною підвіскою — втілення мрії про «Суперспорт на кожен день».

Добре відомі, які вже заслужили довіру і любов у шанувальників техніки Yamaha, моделі також були представлені на стенді.

Це і представники серії Sport Heritage — XJR1300 і XV950R, мотоцикли для тих, хто цінує класику і індивідуальність стилю, і єдиний «справжній» hard endurо серійного виробництва в класі 600 куб.см — XT660Z T?n?r?, і агресивний МТ-09 Tracer з величезним турінговим потенціалом, оснащений потужним трициліндровим двигуном, легким алюмінієвим шасі і хорошою гальмівною системою, а також універсальний нейкід, який успішно поєднує в собі високу продуктивність, конкурентоспроможну ціну і низьку витрату палива — МТ-07 в яскравому кольорі Night Fluo.

Не залишився непоміченим і суперспорт Yamaha YZF-R6 гоночної команди М-29, мало хто пішов без фото з цим байком.

Нові колекції екіпіровки найвідоміших в світі брендів X-Lite, Grex, Nolan, Spidi, Sidi були представлені на стенді партнерів компанії «ВіДі Мотор Імпортс» — магазину мотоекіпіровки gearshop.com.ua.

Офіційний дистриб’ютор Yamaha в Україні компанія «ВіДі Мотор Імпортс», висловлює свою подяку всім відвідувачам стенду Yamaha і обіцяє надалі радувати шанувальників бренду новинками і приємними сюрпризами. Нагадуємо, що зі свіжими новинами про бренд Yamaha можна ознайомитися на сайті yamaha.ua, а також на офіційній сторінці Yamaha Ukraine в Facebook.

Обговорення новини

JohnnyK  

Новые МТ-шки просто обалдены в своем исполнении

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація