Жан-Ерік Вернь, чемпіон Formula E, обирає для себе та родини преміальний кросовер DS 7 E-TENSE 4X4 360

Жан-Ерік Вернь, чемпіон Formula E, обирає для себе та родини преміальний кросовер DS 7 E-TENSE 4X4 360

03 січня 2024
1
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Дворазовий чемпіон перегонів Formula E та представник Бренду DS Automobiles, а відтепер також і молодий батько, Жан-Ерік Вернь (Jean-Eric Vergne) обрав для себе та родини новий автомобіль - це преміальний гібридний кросовер DS 7 E-TENSE 4x4 360. Як і його попередній автомобіль DS 4 E-TENSE 225, новий кросовер також був персоналізований за участі майстрів студії DS DESIGN STUDIO PARIS та отримав ексклюзивний вигляд.

Ексклюзивний кросовер DS 7 E-TENSE 4x4 360 - для справжнього чемпіона

Унікальний автомобіль DS 7 E-TENSE 4x4 360 одразу привертає увагу зовнішньою персоналізацією, яка є результатом роботи команд Бренду DS Automobiles, що намагались слідувати всім побажанням чемпіона. Саме так вдалось створити унікальний стиль, який демонструє втілення «вишуканої гармонії». Усі роботи розпочались у фірмовій студії DS DESIGN STUDIO PARIS й надалі виконувалася в майстернях DS Performance.

Двокольорове покриття кузова, яке вже було помічено на концепт-карах DS AERO SPORT LOUNGE та DS E-TENSE PERFORMANCE, органічно поєднує новий матово-сірий колір з лакованим чорним, що йде від даху до капоту. Сірий матовий колір Satin Gray вкриває всю передню частину, а потім смугами продовжується на дверцятах, де поступово зникає на користь сірого лаку - останній вже пропонується клієнтам DS 7 E-TENSE 4x4 360.

Загальний візуальний ефект підсилюється тонкими графічними штрихами на передньому бампері, що нагадує про високотехнологічний підпис DS LIGHT VEIL. Завдяки контрастам світлих смуг та темних кольорів, вдалось підкреслити динамічність передньої частини автомобіля DS 7 E-TENSE 4x4 360.

Також, персоналізація виконана на дзеркалах заднього виду - у вигляді двокольорового покриття: комбінації сірого та чорного, матового та лакованого. Враження максимальної динаміки додатково підкреслюють смуги, що чергуються та окреслені контурами.

Нарешті, ексклюзивний дизайн автомобіля DS 7 E-TENSE 4x4 360 завершує позначення на капоті «JEV» та логотипи «JEV 25» на дверцятах: це гоночний номер пілота-чемпіона, що одночасно вказує на дату його народження.

Кросовер DS 7 E-TENSE 4x4 360 оснащений гібридною силовою установкою сумарною потужністю 360 кінських сил та акумулятором з можливістю підзарядки від зовнішнього джерела. Автомобіль здатен прискорюватись до 100 км/год. лише за 5,6 секунди та, водночас, долати виключно на електриці до 57 кілометрів (комбінований цикл WLTP).

Еудженіо Францетті (Eugenio Franzetti), директор DS Performance, відзначив:

«Цей унікальний кросовер DS 7 E-TENSE 4x4 360 є результатом співпраці між підрозділом DS Performance та фірмовою студією DS DESIGN STUDIO PARIS. Розроблений для нашого амбасадора й дворазового чемпіона перегонів Formula E Жан-Еріка Верня, цей автомобіль чудово втілює зв’язок між треком та дорогою, він є справжнім символом пристрасті».

Вінсент Лобрі (Vincent Lobry), керівник відділу кольорів, матеріалів та оздоблення Бренду DS Automobiles, розповів:

«Ми особливо уважно працювали над двох-кольоровими та двох-фактурними забарвленням, щоб додати відчуття більшої динамічності. Так нам вдалось створити матово-сіре покриття, що чудового доповнює глибину традиційного лакованого темного кольору. Незважаючи на те, що цей кросовер DS 7 E-TENSE 4x4 360, яким буде керувати Жан-Ерік Вернь, є унікальним та єдиним в своїй лінійці, такий проект чудово демонструє наші творчі можливості та може бути натяком на наші майбутні розробки».

Новий преміальний кросовер DS 7 - уже в Україні!

Нагадаємо, що Новий DS 7 вже представлено на ринку України: цей преміальний кросовер неодмінно вразить кожного вимогливого клієнта. Адже оновлений дизайн DS 7 демонструє ще більше сили та впевненості: адаптивні матричні фари DS PIXEL LED VISION привертають увагу до надсучасних технологій, решітка радіатора DS WINGS та потрійні світлодіодні смужки втілюють новий стиль Бренду DS Automobiles, а колісні диски Edinburgh R19 натякають на динамічний характер.

Водночас, високоякісний салон зі шкіряним оздобленням сидінь, годинником-хронографом BRM R180 та фоновим 8-кольоровим підсвічуванням дарує атмосферу затишку та вишуканої розкоші. Нарешті, активна підвіска DS Active Scan Suspension завжди піклується про максимальний комфорт, а мультимедійна система DS Iris System IVI HIGH з 12-дюмовий дисплеєм гарантує можливість бездротового підключення смартфонів (Android Auto Apple CarPay).

Кросовер DS 7 пропонується в Україні у двох виконаннях - Rivoli або Opera - та з двома типами силових агрегатів: дизельний двигун 1.5 BlueHDi 130 S&S АКПП-8 з переднім приводом, або бензиновий гібрид PHEV 1.6 300 е-АКПП-8 з повним приводом 4х4.

Вартість автомобіля починається:

  • Кросовер DS 7 1.5 BlueHDi 130 АКПП-8 Rivoli - від 1 477 800 грн.
  • Кросовер DS 7 PHEV 1.6 300 е-АКПП-8 4х4 Rivoli - від 2 383 000 грн.

Зацікавились новим преміальним кросовером DS 7 та вже бажаєте його придбати? Тоді обирайте автомобілі DS 7 серед наявних на складах в Україні або тих, що прямують в Україну - і поринайте у світ французької розкоші якомога скоріше!

Дилерська мережа DS Дилерська мережа DS

DS Automobiles – це преміальний Бренд концерну Stellantis, який з'явився на світовій арені у 2014 році, а на українському ринку - у 2019.

перейти на сторінку компанії
Джерело: DS

Обговорення новини

кірбі  

Сам їжджу на французьких тачках так от оця PHEV 1.6 300 може не одну BMW натягнуть тай Porsche потріпать перевірено.

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація