Зірковий аргентинський футболіст купив найдорожче авто у світі

Зірковий аргентинський футболіст купив найдорожче авто у світі

04 червня 2023
0

Нападник збірної Аргентини та турецького «Галатасарая» Мауро Ікарді замовив розкішний Rolls-Royce Boat Tail. Кабріолет є найдорожчим новим авто у світі. Про покупку футболіст розповів у соцмережах.

Мауро Ікарді став власником третього та останнього випущеного Rolls-Royce Boat Tail. Нагадаємо, що перший екземпляр авто придбали Бейонсе та Jay Z.

Аргентинський форвард є шанувальником найдорожчих авто. У його гаражі вже є дорогі Bentley Bentayga, Rolls Royce Ghost, Lamborghini Huracan Spyder, Range Rover та Hummer H2.

Ексклюзивний кабріолет Rolls-Royce Boat Tail коштує 28 мільйонів доларів. Всі три авто цієї серії відрізняються один від одного оздобленням та декором, проте всі виконані у морській тематиці. Назва Boat Tail перекладається як «корма човна».

У кабріолету довгий капот і фірмова решітка радіатора, а дерев'яне оздоблення кришки багажника імітує палубу корабля. Салон оздоблений шкірою та деревом, а на центральній панелі встановлений дорогий швейцарський годинник. У багажнику сховані парасолька від сонця, холодильник для шампанського, стільці для пікніка і набір дорогого посуду.

Новий Rolls-Royce Boat Tail побудований на базі седана Phantom. Він оснащений 6,75-літровим V12 твін-турбо потужністю 571 к.с. та 8-ступінчастою автоматичною КПП, а комфорт їзди забезпечує пневмопідвіска.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ????O I????I (@mauroicardi)

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація