Звідки у 22-річного блогера автопарк вартістю понад $600 тисяч

Звідки у 22-річного блогера автопарк вартістю понад $600 тисяч

05 грудня 2022
4
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Для початку кілька фактів із біографії молодого мільйонера. Він народився у Харкові в районі Залютине, де вчився у 86-й гімназії. З 17-ти років Хиценко почав знімати «пранки» і викладати їх у соцмережі, що дозволило йому назбирати мільйон підписників.

Після цього Дмитро взявся за SMM і телеграм канали. Зацікавившись криптовалютою, тоді ще парубок запустив близько сотні Телеграм каналів на тему «крипти» з загальною аудиторією у понад 1 мільйон.

Як і належить новому поколінню українців, Дмитро Хиценко почав інвестувати зароблені гроші у криптовалюту і примножувати свій капітал. Тому вже у 21-річному віці молодий українець спромігся заробити на автопарк, якому можуть позаздрити значно старші люди. А саме:

    • Lamborghini Huracan - $280 000 + тюнінг на $50 000
    • Mercedes G-class - $180 000
    • BMW i8 - $100 000

І попри свій вік, Дмитро активно веде соціальні мережі, набирає мільйони переглядів у ТікТок і ділиться життєвим досвідом у своєму Інстаграм.

Нагадаємо, наразі один із наймолодших мільйонерів України проживає у Польщі, втім вірить в Україну, допомагає ЗСУ і продовжує інвестувати в українську економіку.

Джерело: ТопЖир

Обговорення новини

Isoterrium  

Канешна, канешна. А за цим всім в тіні стоїть родич.

+2ВІДПОВІСТИ  
Andriy86  

Isoterrium, родичі, які купили комп'ютер та відеокамеру? І що з того?

+2-3ВІДПОВІСТИ  
Isoterrium  

Andriy86, LoL
Мільйони українців мають комп'ютери, десятки тисяч майнять. І лише один юнак не зробивши нічого проривного і успішного бізнесу викидає 600тисяч на 3 машини. Ілон Маск мабуть вдавився з заздрощів...

+1ВІДПОВІСТИ  
Isoterrium  

Краще б не позорилися з цією "новиною". Це так само як наші відомі мільйонери-бандити в біографіях ставали успішними бізнесами.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація