Новий кросовер Renault 4 показали на фото

Новий кросовер Renault 4 показали на фото

17 березня 2024
0

Бюджетний кросовер Renault 4 готують до прем'єри. Це недорогий електромобіль від французької компанії, який виконають у ретро-стилі. З'явилися нові фото моделі Renault 4 EV. Деталі повідомляє сайт Carscoops.

Нові зображення розкривають формат недорогого електричного кросовера Renault 4 EV. Але кузов захований під плівкою камуфляжу, що не дозволяє розглянути дрібні деталі.

Оригінальний Renault 4 виробляли з 1962 по 1994 рік. Це один із найбільш масових автомобілів в історії світового автопрому та справжня ікона французького виробника. Ретро-риси з'являться у новому спадкоємці.

Очікується, що у 2025 році Renault 4 вирушить у виробництво. Силует моделі відсилає до знаменитого класичного хетчбека ХХ століття, це вже добре помітно.

Спереду має з'явитися лаконічна глянсова панель чорного кольору та акуратні фари. Позаду - вертикальні ліхтарі. Також, напевно, дешевий електромобіль Renault отримає незабарвлені пластикові деталі на бамперах, які підкреслять його позашляховий характер. Але це буде все ж таки компактний міський кросовер з довжиною кузова до 4,2 м.

Точних характеристик поки що немає. Швидше за все, машина отримає двигун на 134 к.с. Компанія раніше натякала на запас ходу близько 400 км. Також у лінійці планується фургон у ролі легкого комерційного автомобіля.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація