ABB E-Mobility будує в США новий завод із виробництва зарядних станцій

ABB E-Mobility будує в США новий завод із виробництва зарядних станцій

16 вересня 2022
0

ABB E-Mobility розширює потужності з виробництва зарядних станцій у США. З цією метою компанія оголосила, що інвестує кілька мільйонів доларів у нове місце у Колумбії, штат Південна Кароліна.

За даними ABB E-Mobility, з 2023 року там вироблятиметься до 10 000 зарядних станцій потужністю від 20 до 180 кВт. На своїх заводах у США компанія ABB E-Mobility вже виготовляє зарядні станції для місцевих автобусів потужністю від 150 до 450 кВт.

Нове підприємство дозволить компанії «швидше реагувати на попит на ринку США, зробити свій ланцюжок поставок більш ефективним і локальним, а також скоротити час доставки», пише ABB. На заводі планується створити 100 нових робочих місць.

Але, звичайно, це лише частина мотивації для нового заводу: виробництво в Колумбії також буде відповідати Закону про покупки в Америці. Зокрема, зарядні пристрої, вироблені в Південній Кароліні, повинні відповідати рамковим умовам Закону про купівлю Америки для зарядних станцій, запропонованому Федеральним управлінням автомобільних доріг (FHWA), та вимогам програми Національної інфраструктури електромобілів (NEVI) - і, отже, із зарядкою, що має бути. наступ на інфраструктуру США може мати право на участь.

Боб Стоянович, віце-президент ABB E-Mobility North America, вважає нове місце ще одним прикладом того, як компанія просуває електромобільність у США «за допомогою високоякісних та надійних рішень для заряджання».

«Потреба в інвестиціях у сектор електромобільності США ніколи не була такою великою. До 2030 очікується, що на дорогах Північної Америки буде 18 мільйонів електромобілів», - каже Стоянович.

За даними ABB, з 2010 року компанія інвестувала 14 мільярдів доларів у розширення заводу, операційні вдосконалення, сучасне обладнання, продукти та співробітників. У компанії працює понад 20 000 осіб у більш ніж 40 виробничих та торгових точках у США.

Джерело: UA-electro

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація