Alpine показала футуристичний спорткар з водневим двигуном

Alpine показала футуристичний спорткар з водневим двигуном

13 жовтня 2022
0

Футуристичний концепт-кар, який покаже спортивний підрозділ Renault наступного тижня на Паризькому автосалоні, має ефектний дизайн і легку конструкцію. В його кузовних елементах використовується перероблений вуглець, щоб зменшити вплив на навколишнє середовище.

Двигун внутрішнього згоряння працює на водні. Alpine вважає, що електромобілі на акумуляторах і паливних елементах можуть мирно співіснувати з транспортними засобами, що працюють на водневому паливі, причому це двигуни внутрішнього згоряння. Пальне зберігається у двох циліндричних резервуарах під тиском 700 бар, а на виході Alpenglow не виробляє «практично нічого, окрім пари та реву двигуна».

Окрім інноваційної силової установки, концепт виділяється прозорим заднім активним спойлером. Педалі, пелюстки керма і секції капота також прозорі. Світловий підпис як спереду, так і ззаду буде застосований до наступних моделей Alpine, тоді як загальний дизайн показує риси майбутнього гоночного автомобіля LMDh, який вийде в сезон 2024 року.

Alpenglow їздить на цікавих колесах, створених як імітація сніжинок, і вони також напівпрозорі. Французька версія бетмобіля досить велика: вона має довжину понад п'ять метрів, ширину понад два метри, а висота - менше одного метра.

Джерело: 24tv.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація