Автомобілі CUPRA 2023 року у наявності в асортименті з вигодою у ціні від 90 000 грн!

Автомобілі CUPRA 2023 року у наявності в асортименті з вигодою у ціні від 90 000 грн!

17 квітня 2024
2
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

CUPRA - автомобільний бренд, що разом з SEAT входить до концерну Volkswagen AG, вийшов на ринок України у 2021 і одразу ж захопив увагу багатьох поціновувачів спортивних автомобілів. Створені майстрами своєї справи, натхненними світом перегонів, автомобілі CUPRA вразили українських споживачів своїм незвичайним, стильним дизайном та не менш вражаючими технічними характеристиками. Краще один раз побачити, ніж сто разів прочитати, тому аби відчути усі переваги автомобілів від іспанського бренду, слід випробувати на тест-драйві 310-сильну версію флагмана бренду CUPRA Formentor, який наразі наявний у салоні офіційного дилера.

Шоурум «КУПРА Центр Київ» - єдиний офіційний дилер бренду, який до речі, має широкий вибір доступних тут і зараз автомобілів у наявності та на складі в ЄС. До того ж, до кінця квітня діє спеціальна пропозиція на усі автомобілі 2023-го року. Клієнти мають можливість обрати собі до смаку автомобіль, отримавши при цьому вигоду у ціні від 90.000грн!

Модельний ряд CUPRA в Україні представлений такими автомобілями:

  • CUPRA Formentor: купеподібний кросовер, з неймовірною потужністю та ексклюзивним, аеродинамічно оптимізованим дизайном. Представлений у двох модифікаціях: VELOZ 2.0TSI на 310 к.с та 2.0TSI 190 к.с. У версії VELOZ автомобіль долає позначку у 100 км/год за 4.9 секунди. Серед додаткових опцій пропонуються різні варіанти елементів кастомізації, вихлопна система Akrapovic, ковшовидні сидіння CUP Bucket, а також неймовірні матові покриття кузова. Зокрема, на дилерському підприємстві майстри виконують роботи з покриття кузова бронеплівкою, нанесення захисних покриттів, малярні роботи.
  • CUPRA Ateca: кросовер, що має вишуканий класичний дизайн, динамічний характер руху завдяки двигуну потужністю 300 к.с., КПП DSG-7, повному приводу і підвісці DCC з динамічним регулюванням жорсткості амортизаторів. Завдяки CUPRA Drive Profile водій може обирати режим руху, змінюючи цим налаштування і поведінку автомобіля, а прогресивне рульове управління і підсилені гальма спереду додають особливих відчуттів під час керування. CUPRA Ateca розганяється 0-100 км/год за 4,9 секунди.
  • CUPRA Leon та CUPRA Leon Sportstourer: культова модель у кузовах хетчбек та універсал для максимального комфорту під час кожної поїздки. Інноваційні технології, покращена керованість та потужний двигун 300 к.c. гарантують водієві впевненість у його діях за будь-яких дорожніх умов.

Дізнавайтесь більше про авто в наявності на сайті офіційного дилера CUPRA.

Контактна інформація дилера «КУПРА Центр Київ»:

с. Софіївська Борщагівка, вул. Велика Кільцева, 108

Інфолайн: +380 44 290 99 50

Джерело: CUPRA

Обговорення новини

nikes  

Ярослав, терміново потрібен огляд "Що по чому" на ці автівки

-1ВІДПОВІСТИ  
Ярослaв  

nikes, вже метнувся кабанчиком, біжу, волосся назад...

+3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація