BMW нагадала водіям про необхідність вмикати поворотники

BMW нагадала водіям про необхідність вмикати поворотники

02 липня 2022
0

Північноамериканський підрозділ BMW вирішив нагадати власникам автомобілів баварської марки про важливу функцію - поворотників. В офіційному Twitter-акаунті BMW USA з 650 тисячами передплатників з'явився твіт з єдиною короткою пропозицією: «Використовуйте ваші поворотники» (Use your blinkers). Судячи з нього, BMW в курсі поширеного стереотипу про «нерегулярне» використання сигналів повороту власниками машин марки, і відноситься до нього з самоіронією.

Підписники гумор оцінили, а деякі вирішили підіграти СММ-щикам BMW. Так, один із користувачів відповів, що «йому не потрібні поворотники, тому що він їздить на BMW». Інший здивувався, що у BMW, виявляється, взагалі є подібна функція і запитав, чи це не платна опція. Ще один підписник завантажив відео, де продемонстрував, що його поворотники зламані. «Я намагався», - написав він.

Пізніше в обліковому записі з'явився ще один твіт, але вже з похвалою для водіїв BMW, а заодно з рекламою фірмових систем безпеки. 

«Ми знаємо, що водії BMW - найкращі на дорозі, але дорога може бути непередбачуваною... Ось чому ми розробляємо деякі з передових функцій безпеки і допомоги водієві», - говорить повідомлення.

BMW не вперше іронізує на тему сигналів повороту, що ігноруються. Як першоквітневий жарт у 2021 році BMW M GmbH пообіцяло зовсім прибрати поворотники зі списку обладнання з 2022 року з посиланням «немає місця деталям, які все одно не використовуються».

Джерело: BMW USA

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація