Брат Volvo XC40 оновився та став потужнішим

Брат Volvo XC40 оновився та став потужнішим

11 вересня 2024
0

Кросовер Lynk&Co 01, який є співплатформеним Volvo XC40 та Polestar 2, пройшов планове оновлення. Йому не тільки підкоригували оснащення, а й поліпшили силову установку.

Візуальних змін небагато. Відрізнити оновлений Lynk& o 01 можна за переглянутим бампером, глянцево-чорною решіткою радіатора і задніми ліхтарями зі зміненою графікою. Також кросовер отримав колісні диски з новим дизайном, а палітра кольорів для кузова поповнилася відтінками Sparkling Black, Crystal White і Mineral Green Metallic.

В оснащення салону оновленого Lynk&Co 01 включили більш сучасну мультимедійну систему з 15,4-дюймовим сенсорним екраном, нове рульове колесо, розширений список систем допомоги водієві.

Також модернізували гібридну установку. Тепер 1,5-літровий бензиновий турбодвигун, доповнений електромотором, сумарно видає 276 к.с. потужності та 535 Нм крутного моменту (на 15 к.с. і 90 Нм більше, ніж раніше).

Зазначається, що гібридна установка стала потужнішою, але при цьому економічнішою. Її середня витрата палива становить 0,9 л на 100 км, а середні викиди CO2 - 20 г/км - принаймні. Запас ходу на електротязі - 75 км.

Новинка надійде в продаж на ринку Європи до кінця року, але вона буде дорожчою за поточну версію моделі.

Джерело: Авто Центр
Фото: Lynk Co

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація