«Британці» презентували міський кросовер MG RX5

«Британці» презентували міський кросовер MG RX5

24 січня 2023
0

Опубліковано перші фото нового MG RX5. Недорогий кросовер уже надійшов у продаж у низці азіатських країн за ціною від 21 200 доларів. Про це повідомляє офіційний сайт британської марки.

Новий MG RX5 - невеликий міський кросовер з оригінальним дизайном. У нього величезна веретеноподібна решітка радіатора в стилі Lexus, довгасті діодні фари та рельєфні боковини. На даху встановлений спойлер, а ліхтарі з'єднані хромованою накладкою.

Розміри MG RX5 2023:

  • довжина - 4 571 мм;
  • ширина - 1 855 мм;
  • висота - 1 719 мм;
  • колісна база - 2 708 мм.

У салоні кермо скошене знизу, а на панелі приладів між циферблатами встановлений великий дисплей. На похилену центральну панель помістили 14-дюймовий тачскрін портретного формату. Об'єм багажника дорівнює 507 л.

Базова комплектація MG RX5 дуже багата - враховує панорамний дах, клімат-контроль, круїз-контроль і камеру заднього виду. Топова версія отримала електропривід крісла водія, камери кругового огляду та бездротову зарядку для смартфонів.

Під капотом MG RX5 встановлений 1,5-літровий бензиновий турбомотор потужністю 171 к.с. У парі з ним йде 7-ступінчаста роботизована КПП з двома зчепленнями, а привід у кросовера лише передній.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація