Buick представив футуристичний концепт Wildcat EV

Buick представив футуристичний концепт Wildcat EV

03 червня 2022
0

Американська компанія Buick, що входить до складу концерну General Motors, презентувала концептуальну модель Wildcat EV. Футуристичний автомобіль дозволяє уявити, яким буде вигляд машин бренду в недалекому майбутньому. Про це повідомляє пресслужба виробника

Новинка виглядає дійсно дуже ефектно, а використані в ній рішення та стилістичні елементи надають їй особливого шарму та чарівності.

Wildcat EV отримав нову емблему бренду, виразну L-подібну світлодіодну оптику та великі 18-дюймові колісні диски, що нагадують авіаційні турбіни. Для зниження аеродинамічного опору дзеркала замінили камерами в хромованих корпусах, а для зручності доступу до 4-місного салону, при відкриванні дверей підіймається частина панелі даху.

Для оздоблення інтер'єру використовується шкіра двох кольорів, деталі із полірованого алюмінію, а контрасту додають помаранчеві ремені безпеки. Попри на велику кількість цифрових екранів і сенсорів загальна стилістика салону виконана в дусі автомобілів 50-х років минулого століття. Про це свідчать дуті крісла та пухке кермо.

Центральна консоль поділяє не тільки водія та переднього пасажира, а й задніх сідоків. Цікавою особливістю новинки є так званий режим Дзен. При його включенні світло в кабіні стає розсіяним, через систему вентиляції впорскуються ароматичні речовини, також включається функція масажу.

Технічних характеристик компанії не повідомляють. З урахуванням того, що компанія має намір незабаром представити свій перший серійний електромобіль, можна припустити, що в його основі лежатиме та сама архітектура, що й у представленого недавно Cadillac Lyriq.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація