Chery представила дуже економний флагманський кросовер Fengyun T9

Chery представила дуже економний флагманський кросовер Fengyun T9

17 жовтня 2023
0

На заході «Chery Technology DAY» компанія представила свій новий флагманський кросовер Fengyun T9. Точніше, можна сказати, що це нова версія флагманського кросовера Chery Tiggo 9: візуальні відмінності між ними мінімальні, а головна відмінність у техніці полягає в тому, що Fengyun T9 отримав силову гібридну установку з можливістю підзарядки тягової батареї від розетки.

T9 на якийсь час очолить лінійку Fengyun, пізніше до неї увійдуть моделі Fengyun A9 і Fengyun T11.

У плані зовнішнього виконання Fengyun T9 відрізняється від Tiggo 9 закритою передньою частиною: решітки радіатора як такої немає, повітрозабірник знаходиться лише в нижній частині бампера. Задню частину автомобіля Chery взагалі чіпати не стали. Оснащенням та оформленням салону Fengyun T9 та Tiggo 9 теж не відрізняються.

Габарити у Fengyun T9 такі самі, як у Tiggo 9: 4820 x 1930 x 1710 мм при довжині колісної бази 2820 мм. Це хоч і досить великий кросовер, до того ж флагманський, але все ж таки середньорозмірний.

Силова установка Fengyun T9 - це система під назвою Kungpeng Super Performance Electric Hybrid C-DM з 1,5-літровим турбомотором, парою електромоторів, триступеневою трансмісією 3DHT та тяговою акумуляторною батареєю ємністю 34,4 кВт.год. Сукупна потужність елементів силової установки складає 460 к.с., заявлена ??середня витрата - 5,7 л/100 км.

На чистій електриці кросовер може проїхати до 160 км, максимальний запас ходу - 1321 км. До 100 км/год автомобіль розганяється за 4,9 с.

Джерело: iXBT.com
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація