Chery та Huawei створили спільний кросовер

08 квітня 2022
0

Chery показала серію фотографій нового кросовера Dasheng, який увійде до модельного ряду суббренду Jetour.

Зовні Dasheng майже повністю копіює шоу-кар Х-1, показаний наприкінці минулого року, а великою решіткою радіатора, формою капота і похилим дахом нагадує Lamborghini Urus. Проте за габаритами китайський кросовер помітно поступається «Урусу»: його довжина становитиме близько 4,5 метра проти 5,1 у Lamborghini. Розмір колісних дисків – 20 дюймів.

Від Huawei всешляховику дістануться проекційний дисплей з функцією доповненої реальності (AR) та мультимедійна система, а також автопілот третього рівня за шкалою SAE, що дозволяє прибирати руки з керма. Поки що таку систему сертифікувала лише одна компанія – Mercedes-Benz. Двері можна буде відкривати безконтактно за допомогою смартфона та технології Near field communication (NFC).

В основу нового Jetour, ймовірно, ляже архітектура Kunpeng материнської Chery, яка передбачає використання як двигунів внутрішнього згоряння, так і гібридних силових установок. Раніше кросоверу пророкували установку від Tiggo 8 Plus Kunpeng e+ із сумарною віддачею на рівні 462 кінських сил і 510 Нм моменту, проте підтверджених даних про «начинку» Dasheng поки немає.

Повноцінний дебют новинки має відбутися до кінця весни, а вихід на ринок – у третьому кварталі 2022 року.

Джерело: Autoreview

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація