CITROЁN AMI CARGO готовий стати найкращим помічником для вашого бізнесу

CITROЁN AMI CARGO готовий стати найкращим помічником для вашого бізнесу

27 червня 2022
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Як і раніше, бренд CITRЁN розуміє потреби своїх клієнтів та прагне запропонувати найкраще рішення для їхнього комфорту. Тому в момент, коли питання мобільності бізнесу стоїть особливо гостро, CITRОЁN готовий запропонувати найкращого помічника для вашої компанії. Сімейство комерційного транспорту CITROЁN розширюється з появою легкого комерційного автомобіля (LCV) - зустрічайте CITROЁN Ami Cargo: інноваційне економічне рішення для умов повністю електричної мікро-мобільності в сучасних містах. Новинка CITROЁN My Ami Cargo пропонує швидке і зручне перевезення невеликих вантажів, товарів, обладнання на короткі відстані всередині міст, що в точності відповідає новим запитам корпоративних клієнтів.

Бренд CITROЁN робить особливий акцент на перевагах Ami, які важливі «на кожен день»: електричний привід, економічність в експлуатації, простота управління, компактність і маневреність в місті, можливість зарядки від звичайної розетки 220 В, вбудований кабель для зарядки, тд.

Новинка CITROЁN Ami Cargo пропонує всі ключові переваги електромобільності:

      • Електромобіль! Головна особливість CITROЁN Ami Cargo в тому, що це електромобіль – забудьте про витрату палива – цього більше немає. Крім того, новинка дарує легке і безшумне водіння, а також хорошу динаміку під час їзди – завдяки обертовому моменту, який доступний вже з першого обороту ротора електромотора. Тяговий акумулятор типу «Літій-іон» ємністю 5,5 кВт/год заряджається від звичайної побутової розетки з напругою 220 вольт всього за три години: так же просто і швидко, як ваш смартфон. При цьому запас ходу моделі CITROЁN Ami Cargo сягає до 75 км, чого цілком достатньо для звичайних щоденних поїздок по місту або в найближчому передмісті. А завдяки електромотору потужністю 6 кВт електромобіль розвиває максимальну швидкість до 45 км/год. 
      • Маневреність і гнучкість. Новинка CITROЁN Ami Cargo відрізняється невеликими розмірами: довжина - 2,41 м; ширина - 1,39 м; висота - 1,52 м. Разом з вражаючим діаметром розвороту (лише 7,20 м), все це здорово спрощує рух по місту: маневрування і паркування. Той випадок, коли зовнішня компактність реально перетворюється в гнучкість і зручність на тісних міських вулицях. 
      • Захист водія та вантажу. Електромобіль CITROЁN My Ami Cargo пропонує хороший рівень захисту, що значно перевершує 2- або 3-колісні транспортні засоби. Все завдяки сталевому трубчастому каркасу, який може надійно вберегти від ударів. Новинка дозволяє їздити навіть в погану погоду, зважаючи на наявність повністю закритого салону з вбудованою системою опалення. Крім того, висота кузова і положення водія електромобіля CITROЁN Ami Cargo знаходяться на тій же висоті, що і у інших транспортних засобів: це гарантує хороший огляд. Нарешті, всі засклені поверхні (лобове скло, бокові вікна, заднє скло, люк) забезпечують огляд на 360 °, а панорамний скляний дах додатково підкреслює внутрішній простір і дарує відчуття затишку. 
      • Адаптація і кастомізація під запити клієнтів. CITROЁN Ami Cargo дозволяє клієнтам оформити ваш транспорт у відповідності до айдентики компанії. Це допоможе зробити ваш Ami Cargo ще більш помітним в транспортному потоці. Доступний широкий вибір аксесуарів: шторки на вікна, килимки, відділення для зберігання речей, зажим-тримач для смартфона, адаптер DAT@MI для підключення вашого смартфона. Усе це допоможе зробити електромобіль Ami Cargo ще більш функціональним. Передбачені навіть такі дрібниці, як зручна вертикальна сітка для утримання вантажу, щоб той не випадав при відкритих дверях.

Бренд CITROЁN впевнений, що електромобіль CITROЁN Ami Cargo це ідеальне рішення для справжніх професіоналів своєї справи, та є рішенням для мікро-мобільності: електрифікований, простий в управлінні, практичний і економічний. Даний варіант підійде або навіть створений для служб доставки, перевізників, приватних майстрів, представників роздрібної торгівлі, компаній каршерінга і тд. Кожен представник цих сфер розуміє потребу у мобільності та швидкості пересування. CITROЁN Ami Cargo дозволяє забути про потребу в паливі, про проблеми з маневреністю в умовах щільної забудови та під час пошуку місця для парковки. 

Якщо ви все ще сумніваєтесь про доцільність покупки даного електротранспорту для вашого бізнесу, то приведемо приклад з одного дня роботи CITROЁN Ami Cargo в компанії по доставці продуктів одного мережевого супермаркету у вашому районі. Вантажний відсік Ami Cargo має корисний об`єм 260 літрів (вантажопідйомність до 170 кг з урахуванням ваги водія), чого цілком достатньо для декількох замовлень одночасно. Що важливо, клієнти можуть бути впевнені, що їх замовлення буде доставлене без пошкоджень та втрати свого початкового вигляду. А компанія залишається спокійна за своїх прцівників, які знаходячись за кермом Ami Cargo – вони перебувають у повній безпеці та захищені від погодних умов. Маючи запас ходу в 75 км, кур`єри можуть не переживати про доставку замовлень у межах свого району роботи, адже цього достатньо на декілька доставок. І що важливо, CITROЁN Ami Cargo заряджається від звичайної розетки, що дає можливість підзарядки в будь якому місці під час перерви працівника. І додатковою перевагою для Ami Cargo є можливість кастомізації – кожен електромобіль стане пересувною рекламою для вашого бізнесу.


Разом з CITROЁN Ami Cargo ви обираєте електрифікацію вашого транспорту та відкриваєте для себе світ мікро-мобільності. Бізнес потребує нових рішень, які бренд CITROЁN готовий надати тут і зараз.

Дилерська мережа Citroen Дилерська мережа Citroen

Бренд Citroen почав свою роботу на українському ринку з 1994 року та наразі знаходиться під керівництвом офіційного представництва концерну Stellantis (ex-PSA) в Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: CITROЁN

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація