Cтартап Faraday Future знов відкладає запуск розкішного електромобіля FF 91

Cтартап Faraday Future знов відкладає запуск розкішного електромобіля FF 91

30 липня 2022
0

Американський стартап Faraday Future знову відклав запуск виробництва свого розкішного електромобіля FF 91. Керівництво стартапу сподівається залучити фінансування в розмірі 325 млн доларів до кінця року, щоб мати можливість розпочати виробництво цього року. Все це свідчить про те, що справи у Faraday Future не найкращі.

Останній оприлюднений графік передбачав доставку перших FF 91 клієнтам у липні. Однак через фінансові проблеми компанія каже, що хоче почати поставки «у третьому або четвертому кварталі 2022 року», але для цього потрібен додатковий капітал.

Таким чином, попередні заяви про те, що компанії не потрібні додаткові кошти для запуску виробництва, були неправдивими. Цілком імовірно, що розрахунки виявилися неточними через зміни цін на компоненти для авто.

«Компанії потрібні додаткові кошти для комерційного запуску FF 91, і зараз вона прагне залучити додатковий капітал для фінансування своєї діяльності до 31 грудня 2022 року», - йдеться в повідомленні.

Окрім того, йдеться не лише про запуск виробництва, а й про можливість взагалі продовжувати діяльність Faraday Future. За даними Bloomberg, у презентації для інвесторів компанія оцінила свої потреби в капіталі на рівні 325 млн доларів до кінця року.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація