CUPRA дозволила фанатам розробити свою нову модель DarkRebel

CUPRA дозволила фанатам розробити свою нову модель DarkRebel

28 липня 2023
0

Іспанський виробник автомобілів CUPRA взявся створити концепцію електрокара DarkRebel на основі отриманих пропозицій: з різних країн і континентів надійшло понад 270 000 конфігурацій, у тому числі від знаних дизайнерів та конструкторів.

Про започаткований проект створення електричного концепт-кара за вимогами фанатів повідомлялось у квітні. Пройшло три місяці і ось CUPRA закрила цифрову скриньку для пропозицій, підсумовувала і повідомила про перехід до створення фізичної версії концепту.

Стрибок із цифрового царства у реальний світ допоможуть зробити пропозиції шанувальників, які отримали в онлайн-конфігураторі шість повзунків, з якими вони могли грати, у т.ч. вибирати колір кузова, освітлення і фон, на якому розташовувалась машина.

Прийшло понад 270 000 пропозицій, у тому числі від таких знаменитостей, як Олексій Путеллас, Марк Тер Штеген. Фанати з Іспанії та Німеччини виконали найбільше конфігурацій. За кількістю учасників до першої десятки увійшли навіть мексиканці й турки.

Підмічено ще одну цікаву деталь. Як з'ясувалося, 74 відсотки користувачів налаштували автомобіль зі своїх мобільних пристроїв. Це, як підкреслюють аналітики CUPRA, є доказом того, що проект привернув увагу молоді.

«CUPRA DarkRebel - це остання провокація бренду, створена без меж реального світу. Цей шоу-кар був створений для наступного покоління, розроблений командою фанатів, а не окремою людиною, це бунтар з метою показати, що електромобілі можуть бути сексуальними, емоційними та шокуючими. Я вважаю, що CUPRA - це чиста одержимість. DarkRebel - доказ пристрасті, доведеної до краю», - підкреслив генеральний директор CUPRA Уейн Гріффітс.

Щоправда, CUPRA не повідомила дату, коли покаже фізичну версію концепції DarkRebel.

Джерело: 24tv.ua
Фото: M24

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація