Dodge Charger та Challenger скоро стануть повністю електричними

Dodge Charger та Challenger скоро стануть повністю електричними

02 серпня 2022
0

Два культові американські маслкари отримають електричний двигун вже до 2024 року.

Про майбутні зміни заявив представник компанії. Він пояснив, що автомобілі на платформі Hemi (до яких відносяться обидві моделі) йдуть у минуле.

Таким чином, компанія розвіяла загальне переконання, що найближчими роками буде продовжено випуск автомобілів з ДВС паралельно із запуском електрокарів.

Зі слів представника випливає, що Dodge випускатиме автомобілі на платформі BEV (Battery-electric vehicles). Раніше стверджувалося, що наступна модель Challenger з'явиться у 2024 році. Виходить, вона буде вже електричною.

Це сміливе, але не несподіване рішення. Раніше бренд Dodge заявив, що незабаром культові Challenger і Charger втратять V8. Всьому провиною екологічні норми, які постійно посилюються, і електрифікація автотранспорту, що насувається.

Метт МакЕліар, директор з продажу Dodge, закликав любителів продукції бренду не панікувати, пообіцявши, що на зміну маслкарам прийде «щось цікаве».

Виходячи з нового звернення представників компанії, йдеться про випуск повністю електричних автомобілів серій Challenger та Charger.

Джерело: NV.UA

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація