Електромобілі BMW, MINI і Rolls-Royce будуть підтримувати стандарт Tesla

Електромобілі BMW, MINI і Rolls-Royce будуть підтримувати стандарт Tesla

19 жовтня 2023
0

Баварський автовиробник для усіх своїх брендів запроваджує стандарт зарядки Tesla NACS у США та Канаді, завдяки чому власники BMW, MINI і Rolls-Royce матимуть доступ до мережі Supercharger вже на початку 2025 року.

BMW Group оголосила, що приєдналася до автовиробників, які переймуть Північноамериканський стандарт зарядки (NACS), що підтримується Tesla в електричних і електрифікованих авто, які вона продає в Північній Америці.

Це означає, що з початку 2025 року автомобілі під брендами BMW, MINI та Rolls-Royce з заводу матимуть можливість використання тих самих зарядних станцій, що й автомобілі Tesla.

Крім того, вони зможуть знаходити розташування Supercharger на дисплеї свого електромобіля, а власники зможуть здійснювати відповідні платежі за зарядку через фірмовий додаток.

Рішення стосується лише електромобілів і гібридів, які продаються в США та Канаді. У Європі автовиробник продовжуватиме використовувати розетку стандарту CCS.

BMW Group приєднується до конкурентів, які планують прийняти розетку NACS для своїх електромобілів у найближчому майбутньому. Ford був першим автовиробником, який оголосив про прийняття стандарту зарядки, перш ніж до нього приєдналися GM, Rivian, Volvo, Mercedes, Nissan, Jaguar та Hyundai Group.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація