Harley-Davidson оголосив ціну свого другого електричного мотоцикла S2 Del Mar

Harley-Davidson оголосив ціну свого другого електричного мотоцикла S2 Del Mar

25 квітня 2023
1

Harley-Davidson оцінив другу модель свого бренду електромотоциклів LiveWire та надав детальну інформацію про вихід на ринок США та Європи. Спочатку електричний мотоцикл продаватимуть у США, а в Європі буде випущено обмежену серію наприкінці літа.

Як кажуть у Harley-Davidson, у Сполучених Штатах S2 Del Mar зараз можна зарезервувати за 15 499 доларів. Для замовлення пропонуються три варіанти кольорів, а остаточні технічні дані серійної версії та комплектації мають бути опубліковані у червні - разом із календарем заходів для тест-драйвів. Втім деякі характеристики вже відомі.

Del Mar вагою 195 кг матиме запас ходу 177 км містом. Підключення зарядного пристрою 2-го рівня заряджатиме батарею з 20 до 80% за 75 хвилин. Можливості швидкого заряджання не передбачено. Очікується, що трансмісія S2 Del Mar забезпечить крутний момент 249,5 Нм і розгін з нуля до 60 миль на годину (96,6 км/год) за 3,1 секунди. Поставки S2 Del Mar планується розпочати у липні.

У Європі LiveWire S2 Del Mar буде доступним для бронювання з 27 квітня. Однак для європейського ринку спочатку буде доступно лише 100 екземплярів стартової версії, які з вересня мають бути доставлені до чотирьох країн - зокрема, до Німеччини, Франції, Нідерландів та Великобританії. Мотоцикл буде коштувати 19 990 євро в Німеччині, 20 190 євро у Франції, 20 390 євро в Нідерландах і 18 990 фунтів стерлінгів у Великій Британії. За бронювання стягується плата у розмірі 100 євро.

На відміну від моделі для США, європейська версія Launch Edition доступна лише в одному кольорі. Це «унікальне гімалайське біле оздоблення», як пише виробник. Фарби та графіка наносяться вручну протягом п'яти днів. Для спеціальної моделі пропонується ексклюзивний дизайн коліс.

На кожному з чотирьох європейських стартових ринків відбудеться захід, на якому зацікавлені сторони зможуть вивчити модель. 

Оскільки останнім часом були деякі виробничі затримки, LiveWire перенесла початок постачання S2 Del Mar на другу половину 2023 року і скоротила план продажів на цей рік з 7000 до 2000 одиниць.

Крім S2 Del Mar, LiveWire також пропонує в Європі і свою першу модель - LiveWire One. Цей електромотоцикл доступний у Німеччині за ціною від 24 990 євро.

Обговорення новини

Andriy86  

15К$ заелектро мото від віддомого виробника з такою потужністю - це не погано. Але за 20к$ там вже повинна бути підвіска від Ohlins та гальма Brembo серії Stylema.

-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація