Голова правління Toyota не впорався з керуванням GR Yaris під час випробувального заїзду

Голова правління Toyota не впорався з керуванням GR Yaris під час випробувального заїзду

12 червня 2024
0

Голова правління Toyota, Акіо Тойода, перевернув ралійний автомобіль GR Yaris під час тестових заїздів, відкриваючи новий центр досліджень і розробок компанії.

Сам Тойода був за кермом, коли машина перекинулася, але замість того, щоб засмучуватися, він використовував цю подію як стимул поліпшити виробництво автомобілів Toyota.

Новий науково-дослідний центр Сімоями стане основною базою для автомобілів GR і Lexus. Він розташований у гірській місцевості, приблизно за 30 хвилин їзди від штаб-квартири Toyota в Тойота-Сіті, і займає територію площею 1600 акрів з кількома випробувальними трасами і будівлями, де працюють 3000 співробітників.

Одна з трас, завдовжки 3,3 милі, створена за зразком знаменитого Нюрбургринга, з безліччю перепадів висот і різноманітними поворотами. Тепер Toyota зможе проводити випробування на власній трасі, без необхідності відправляти автомобілі та персонал на інший континент.

Під час заїзду Акіо Тойода, який виступає в автоспорті під псевдонімом Морізо, наїхав на насип і миттєво перевернув GR Yaris. Однак він використав цей випадок, щоб підкреслити важливість методу «Їздити, ламати, лагодити», який він хоче впровадити в новому центрі Сімоями. Цей підхід, на думку Тойоди, значно прискорить розробку нових автомобілів і поліпшить їхню якість.

У центрі є величезний гараж на 40 місць, механіки, інженери та дизайнери, які працюють в одному місці, що дасть змогу Toyota швидше реагувати на проблеми та покращувати свої автомобілі.

Джерело: NV.UA

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація