Karma показала концепт свого першого кросовера

Karma показала концепт свого першого кросовера

20 серпня 2024
0

Компанія Karma готує електрифікований кросовер класу ультра-люкс. Karma Automotive минулого року оголосила про свій новий статус виробника ультрарозкішних машин.

І на Автомобільному тижні, який проходить у Монтереї, штат Каліфорнія, компанія представила концепт майбутнього серійного кросовера, що отримав назву Ivara GT-UV. Причому на відміну від раніше анонсованих електрокарів Kaveya і Gyesera майбутній позашляховик може бути як повністю електричним, так і гібридним.

Шоу-кар Ivara GT-UV оформлений відповідно до нової дизайнерської мови марки під назвою Comet Line. У нього плавні лінії, що нашаровуються одна на одну, незвичайний капот із заглибленням, тонкі захисні накладки на арках, глянцеві вставки з блакитним акцентами з боків (вони вказують на електрифіковану сутність Ivara) і широке лобове скло в силі Lucid Gravity.

Форм-фактор кросовера - не єдине, що виділяє Ivara GT-UV серед інших автомобілів Karma. Однією з фішок концепту стало самовідновлюване покриття днища - мікроскопічні частинки можуть «регенерувати» після несильних ударів.

Unveiling our first world premiere at @thequailevents: Karma Ivara – a four-door, multiterrain capable, all-wheel-drive...

Опубліковано Karma Automotive П?ятниця, 16 серпня 2024?р.

У Karma поки що не озвучили терміни появи серійної версії Ivara GT-UV. Однак уже є перші припущення щодо вартості майбутнього кросовера. Сarscoops вважає, що коштуватиме модель близько 300 тисяч доларів.

Джерело: Мотор
Фото: Karma

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація