Kawasaki випустила свої перші електробайки

Kawasaki випустила свої перші електробайки

19 вересня 2023
0

Kawasaki запускає у виробництво моделі Ninja e-1 і Z e-1. Перші електричні мотоцикли в історії японського бренду надійдуть у продаж під кінець року. Їхні подробиці розкрили на офіційному сайті Kawasaki.

Нові Kawasaki Ninja e-1 і Z e-1 - легкі електромотоцикли, які стануть альтернативою 125-кубовим бензиновим моделям. Модель Ninja e-1 - це спортбайк із пластиковими обтічниками, а новий Kawasaki Z e-1 - модель класу стріт.

Електричні мотоцикли Kawasaki мають колісну базу 1370 мм. Маса Ninja e-1 становить 140 кг, а Z e-1 - 135 кг. Настільки мала вага зумовлена компактними акумуляторними батареями: їх у байків по дві, і вони виконані швидкознімними. Запас ходу поки не розголошується.

Електромотоцикли Kawasaki Ninja e-1 і Z e-1 оснащені мотором із піковою потужністю 12 к. с. (9 кВт). Максимальна швидкість становить 99 км/год. Примітно, що в електробайків є задній хід.

Також оснащення включає гальма з ABS від 400-кубових Kawasaki. Мотоцикли отримали цифровий щиток приладів і USB-порт для підключення гаджетів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація