Компанія Chery анонсувала новий компакт eQ1

Компанія Chery анонсувала новий компакт eQ1

10 серпня 2023
0

Компанія Chery представила нове покоління компактного електромобіля Chery eQ1, також відомого під назвою Chery Little Ant. Автомобіль вирізняється зміненим зовнішнім виглядом та повністю переробленим інтер'єром. Незабаром він з'явиться на китайському ринку.

Новий Chery eQ1 має як мінімум два кольори кузова: зелений та фіолетовий. Попереду розташований логотип QQ, яким маркують лінійку невеликих міських автомобілів Chery у Китаї. В даний час лінійка включає QQ Ice Cream і QQ Unbounded Pro (Wujie Pro).

Автомобіль оснащений двома дверима, відносно великими фарами та сильно нахиленими передніми стійками. Найбільше змін помітно спереду. Задню частину поки що не показали, але патентні зображення кажуть, що автомобіль матиме горизонтальну світлодіодну смугу для задніх ліхтарів. Він також має новий бампер та спойлер на даху.

Chery eQ1 отримає двоспицеве кермо з плоским верхом та низом. За кермом розташовані важіль перемикання передач та РК-панель приладів. Центральна консоль eQ1 отримає «парячий» екран, під яким розташовані відділення для дрібниць та підсклянники. Замість підлокітника встановлено зарядну панель для смартфонів та два порти USB.

Оригінальний автомобіль має габарити 3200 х 1670 х 1550 мм при колісній базі 2150 мм, а також двигун потужністю до 75 л. та запас ходу до 408 км. Ціна складає від 9 до 13 тисяч доларів.

Джерело: iXBT.com
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація